Buca kaynıyor

Güncelleme Tarihi:

Buca kaynıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2012 00:00

Şanlıurfa yenilgisi bardağı taşıran damla oldu, taraftarla-futbolcunun arası bozuldu.

Haberin Devamı

Şanlıurfaspor’a 2-1 yenilerek Arena’daki 3. maçından da puansız ayrılan Bucaspor’da ortalık karıştı. Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından maraton tribünündeki taraftarlar futbolculara sert tepki gösterdi. Oyuna ikinci yarı giren Mehmet İncebacak, Mehmet Batdal ile birlikte taraftarların protestosuna aynı sertlikte yanıt verince ortam gerildi.

Stattan çıkan bir grup fanatik, soluğu Kaynaklar Tesisleri’nde aldı. Kamp binasının önünde toplanan 15-20 kişilik grup, Mehmet İncebacak’ın özür dilemesini istedi. Öfkeli taraftarları Başkan Mehmet Bektur sakinleştirdi ve tesisleri terk etmelerini sağladı. Bektur, bu tip olaylarda sağduyulu düşünmek gerektiğini belirterek, şunları dile getirdi:

“Mehmet İncebacak art niyetli biri değil. Tribünlere sert bir karşılık vermişse bile bu maçı kaybetmenin üzüntüsüyle olmuştur. Taraftarımızın gönlünü almayı biliriz. Takımın aldığı kötü sonuçlar yüzünden panik yapmak da gereksiz. En geç iki hafta içinde toparlanıp, beklenen galibiyet serisini yakalayacağımıza inanıyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!