Bu sözleri ele verdi: Sürücü bana benziyor

Güncelleme Tarihi:

Bu sözleri ele verdi: Sürücü bana benziyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2017 22:01

YALOVA’nın Çınarcık ilçesinde 6 yaşındaki Eylül U.’nun öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada korkunç cinayetlerle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Şüpheli Murat Şahin Akyüz’ün Eylül U.’yu öldürdükten sonra gece ve gündüz arama çalışmalarına katıldığını belirten yetkililer, “Arama çalışmaları sırasında dikkat çeken garip hareketler yapıyordu. Bir ara, 'Dün buradan arkasında bavul bulunan bir motosiklet geçti. Sürücüsü bana benziyordu. Bavulu binaya atıp gitti' dedi. Bunun üzerine binada yapılan aramada ceset bulundu. Kendisi de gözaltına alındı" dedi.

Bu arada, Akyüz’ün, talihsiz kız çocuğunu bir başka yerde öldürdüğünü sonra bavula koyduğunu belirten yetkililer,  "Eylül'ü elleriyle boğazını sıkıp öldürmüş. Yapılan ilk incelemede maalesef tecavüz bulguları var. Bunların kesin sonucu otopsinin ardından ortaya çıkacak" diye konuştu.

Kocaeli Cezaevi’nde tek kişilik hücreye konulan Akyüz’ün, infaz koruma memurlarına, "Bana bir şey yaparlar mı?" diye sorduğu öğrenildi. Yalova Baro Başkanı Avukat Hakan Gergeroğlu da yazılı bir açıklama yaparak yargı sürecinin takipçisi olacaklarını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!