Bu proje bir daha bulunmaz

Güncelleme Tarihi:

Bu proje bir daha bulunmaz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2013 00:00

Türk sanat müziğinin efsane isimleri, Özlediklerimiz adlı projeyle Ankara’da birlikte verecekleri konsere hazırlanırken, projede yer alan Samime Sanay, “Bizler Ankara Radyosu’nda yetiştik. Ankaralılara çok büyük bir vefa borcumuz var. Bu proje bir daha kolay kolay gerçekleşmez” dedi.

Haberin Devamı

23 Şubat Cumartesi akşamı Anadolu Gösteri Merkezi’nde Mustafa Sağyaşar, Güzide Kasacı, Ela Altın, Ayşe Tunalı, Nalan Altınörs, Yaşar Özel, Yıldırım Bekçi, Zekai Tunca ve Ayşe Taş’la birlikte sahne alacaklarını hatırlatan Sanay, “Tüm Ankaralıları o eski günlerde olduğu gibi konserimize aileleriyle birlikte bekliyoruz” diye konuştu.
Türk müziğinin kaybolmaya yüz tuttuğu şu günlerde, Özlediklerimiz adlı projeyle önemli bir adım atıldığını ifade eden Ayşe Taş da, “Ankara dinleyicisi klastır. Ankara dinleyicisinin karsısına basit eserlerle çıkamazsınız. Çok seçicidirler. Memnun etmek zordur. Onun için Ankaralılara özel bir repertuvar hazırlıyoruz” dedi. Projeyle ilgili detaylı bilgi 284 80 02 numaralı telefondan alınabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!