Bu kez lüks villa için mahkemelik oldular

Güncelleme Tarihi:

Bu kez lüks villa için mahkemelik oldular
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2017 08:11

Türkiye'de yaşayan İsviçreli spor eğitmeni Doris Hofer, başka biriyle evliymiş gibi ilişki yaşadığı iddiasıyla aylık 8 bin lira nafakasını iptal ettirmek isteyen eski eşi organizasyon şirketi sahibi Fatih Dağıstanlı ile bu kez villa nedeniyle mahkemelik oldu.

Haberin Devamı

Çift, 2013'te anlaşmalı olarak boşandı. Mahkeme çiftin 2 çocuğunun velayetini anneye verirken, İstanbul Arnavutköy'deki lüks dubleks villanın kredi ödemelerinin tamamlanmasının ardından mülkiyetinin çocuklara, intifa hakkının da Hofer'e devredilmesine hükmetti.

Dubleks villanın devir tarihine tarihine kadar kullanma ve kiraya verme yetkisinin Hofer'e ait olmasına karar verildi. Hofer, villayı 2014'te Birol Ö.'ye kiraya verdi. Kirasını düzenli ödeyen Birol Ö., Eylül 2016'da kirasını yatırmadı. Dağıstanlı'nın evi kendisine sattığını belirten Birol Ö., Hofer'e bir daha kendisini aramamasını söyledi.

Hofer, bunun üzerine İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne eski eşi Fatih Dağıstanlı ve Birol Ö. aleyhine dava açarak villanın çocuklarının adına, intifa hakkının da kendi adına tescilini istedi. Hofer, tapuda tescilini gerçekleşmemesi durumunda mahkemenin villanın değeri kadar tazminara hükmetmesini de talep etti. (Habertürk)

Haberin Devamı

Bu kez lüks villa için mahkemelik oldular

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

 

BAKMADAN GEÇME!