Bu ikili sizin kalbinizi iyileştirecek

Güncelleme Tarihi:

Bu ikili sizin kalbinizi iyileştirecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2015 17:00

GELİŞİM kitaplarından başınızı kaldıramıyorsunuz. Çok arkadaşınız var, ama kalabalıklar içinde yalnız hissediyorsunuz. Kaygılısınız, öfkelisiniz, huzur bulamıyorsunuz. Derin sohbetler yapmayı özlüyorsunuz, nereden başlayacağınızı bilmiyorsunuz. Öyleyse gazeteci, yazar, televizyoncu Aynur Tartan ve Davranış Bilimleri Uzmanı, yazar Aşkım Kapışmak ile “Kalbin Anahtarı” Kavram Sohbetleri’ne bekleniyorsunuz!

Haberin Devamı

“Son zamanlarda yaşanan terör olayları ve siyasi çekişmeler korkularımızı arttırdı. Anlık ve dürtüsel hazların, magazinin, hızlı yemenin peşine düştük. Aşk, iş, gelecek, aile, kariyer, dostluk, inanç... Hepsini rafa kaldırdık. Algılarımız zayıfladı, güvenimiz azaldı. Şiddetten, kavgalardan, kaygılardan yara almış kalplerimizin iyileştirici sohbetlere ihtiyacı var...”

SOHBETİN İÇİNDE OLACAKSINIZ

Yaşadığımız bu zor günleri işte bu sözlerle özetliyor Aşkım Kapışmak. Ama artık değişim zamanı! Aynur Tartan ve Aşkım Kapışmak ile her şeyi yeniden inşa etmeye hazır mısınız? Aynur Tartan gazeteci kimliği ile kavramları soracak, Aşkım Kapışmak uzman gözüyle anlatacak. Birlikte anlatıp, yorumlayacaklar sizleri de sohbetin tam kalbine alacaklar. Küçük dramalar, egzersizler, yazılı ve sözlü farkındalık ödevleriyle her şeyi yeniden inşa edip, kalbinizi iyileştirecekler. Sohbet sonunda ise hayatınızda kullanabileceğiniz bir anahtarınız olacak.
Amaçlarının tüm Türkiye’yi dolaşmak, her kalple buluşmak, her kalbe ulaşmak olduğunu söyleyen ikilinin “Kalbin Anahtarı” Kavram Sohbetleri Turnesi Karşıyaka Belediyesi’nin ev sahipliğinde yarın saat 20:00’de Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda start verecek. Söyleşi herkese açık ve ücretsiz. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!