Bu güzergahlara dikkat

Güncelleme Tarihi:

Bu güzergahlara dikkat
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2016 01:00

Ankara Valiliği Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 97. yıldönümü kutlama törenleri nedeniyle bugün bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu.

Haberin Devamı

Valilikten yapılan açıklamada, “Saat 11.00’de Kara Harp Okulu Komutanlığı 2 No’lu Nizamiye’den hareketle Fevzi Çakmak Caddesi, Akdeniz Caddesi, Gençlik Caddesi-Anadolu Meydanı güzergâhını takiben Anıtkabir 1 No’lu Nizamiye’de (Anadolu Meydanı) sona erecek Atatürk Garnizon Koşusu’nda başlangıç ve varış noktaları arasındaki gidiş istikameti, koşunun başlamasından 15 dakika öncesinden başlanarak, geçiş sonuna kadar araç ve yaya trafiğine kapatılacak. Saat 13.15’te, Dikmen Keklikpınarı’nda yapılacak tören için, Dikmen Caddesi üzerinden tören alanına gelen yol güzergâhları, törenin başlama saatinden 20 dakika önce tören sonuna kadar araç trafiğine kapatılacak.
15.00-15.30 saatleri arasında Ankara Tren Garı önünden hareketle Cumhuriyet Bulvarı’nı takiben Ulus Atatürk Anıtı önünde sona erecek olan Seğmen Alayı Kortej Yürüyüşü için başlangıç/varış noktaları arasındaki yollar, gidiş istikametinin yürüyüş sonuna kadar kısa süreli olarak araç trafiğine kapatılacak. Saat 14.00’te, Dikmen Keklikpınarı’nda başlayıp Tren Garı önünde sona erecek olan 81. Büyük Atatürk Koşusu’nun yapılacağı, Dikmen Caddesi, Cevizlidere Caddesi, Türk Ocağı Caddesi, Akdeniz Caddesi, Gençlik Caddesi, Anadolu Meydanı güzergâhında başlangıç/varış noktaları arasındaki yolların gidiş istikameti, koşunun başlamasından 15 dakika öncesinden itibaren geçiş sonuna kadar araç ve yaya trafiğine kapatılacak.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!