‘Bu grup daha zorlu’

Güncelleme Tarihi:

‘Bu grup daha zorlu’
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2016 15:07

Ankaragücü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi. 15 transfer yaptıklarını ve yeni bir ekip oluşturduklarını belirten genç teknik adam, kadro içinde bu ligin iyi oyuncularının şan ısıra çok tecrübeli 3 ismin yer aldığını söyledi. Sarı-lacivertliler ligde ikinci hafta maçını deplasmanda Kırklarelispor ile oynayacak.

Haberin Devamı

Ankaragücü İkinci Lig Kırmızı Gruptaki mücadelesine 2-0’lık Aydınspor 1923 galibiyeti ile başlarken, Teknik Direktör İsmet Taşdemir, gelecek adına umutlu masajlar verdi. Ceza nedeni ile Aydınspor 1923 maçının başka bir ilde oynandığını hatırlatan Taşdemir, “Bizim için zor geçti. Arkadaşlarımızın özverisi ile maçtan galip döndük. Dönem dönem daha iyi olabilirdik. Oyunun başında skor 2-0 olabilirdi. Direkten dönen toplarımız vardı. Onlar da olsa daha rahat bir maç geçirebilirdik. Aydınspor da pozisyonlara girdi. Bulduğumuz 2. golle rahatladık ve maçı kazandık” dedi. Sezon öncesi hazırlıkların düşündükleri gibi geçtiğini belirten Taşdemir, şöyle konuştu:

“2 etap kamp yapma olanağı bulduk. İlkini Erzurum’da diğerini de Kızılcahamam’da gerçekleştirdik. İlk maçta daha hazır olan oyuncularımızla oynadık. Kamp başlangıcından sonra aramıza katılan arkadaşlarımız var. Onlarda hazır olunca daha iyi bir Ankaragücü izlettireceğimizi düşünüyoruz. 15 oyuncu transfer ettik. Hemen hemen yeni bir oluşum oldu. Bu oyuncuların 3 tanesi çok tecrübeli. Bize göre bu ligin iyi oyuncuları. Gençlerle tecrübelileri iyi kaynaştırdığımız zaman iyi şeyler ortaya çıkacaktır.”

Haberin Devamı

HEDEFİMİZ TAKIMI HAK ETTİĞİ YERE ÇIKARMAK

“Öncelikle hedefimiz iyi futbol oynayan, sahada ne oynadığını bilen bir takım oluşturmak. Kendimize has bir oyun oynamak ve bunu geliştirmek. Şu an üzerinde durduğumuz konu bu. Bunu sahaya yansıtabildiğimiz sürece de iyi oyunla birlikte de hedefe ulaşmak istiyoruz. Ankaragücü bulunduğu yeri hak etmeyen bir kulüp. Bunları yaparsak; yönetimimizle, oyuncularımızla birlikte el ele verip Ankaragücü’nü layık olduğu yerlere çıkarırız. Geçen sezon ki performanslara baktığımız zaman bu sezon Kırmızı Grubun daha güçlü olduğunu söyleyebiliriz. Geçen sezon PTT 1.Lig’te yer alan, play-off oynayan takımlar var. Geçen sezon bir alt ligde şampiyonluk yaşamış takım var. Bizim grupta hemen hemen her takımın bir hedefi var. Bu camia bizim camiamız. Ben bu camiaya futbolcu olarak da hizmet ettim. Çok sevdiğim bir camia. Bu camiaya layık olmaya, Ankaragücü’ne faydalı olmaya çalışacağız."

Haberin Devamı

‘Bu grup daha zorlu’

EDİZ UNUTULMADI

Ankaragücü kulübü, bir dönem sarı-lacivertli formayı giyen ve genç yaşta hayatını kaybeden Ediz Bahtiyaroğlu’nun ölüm yıl dönümünde mesaj yayımladı. Mesajda; “Kulübümüzün formasını başarıyla terleten ve zamansız bir şekilde aramızdan ayrılan Ediz Bahtiyaroğlu’nu rahmet ve minnetle anıyoruz” ifadelerine yer verildi. Teknik Direktör İsmet Taşdemir de, Ankaragücü’nde çalıştığı dönemde tanıdığı Ediz’in, çok saygılı ve herkes tarafından sevilen bir oyuncu olduğunu söyledi.

BAKMADAN GEÇME!