Bu değere sahip çıkın

Güncelleme Tarihi:

Bu değere sahip çıkın
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2013 00:00

Anakaragücü Başkanı Yiğiner, “Ankaragücü’nü, el birliği ile Başkent’in adına yakışır şekilde hak ettiği yere taşıyalım” dedi.

Haberin Devamı

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ankara Ticaret Odası Başkanı (ATO) Salih Bezci’yi ziyaret ederken, Ankara’nın en önemli marka değeri olan Ankaragücü’ne destek çıkmalarını istedi.
ATO Başkanlığı’na yeniden seçilen Salih Bezci’yi kutlayan Yiğiner, “Ankara, Türkiye’nin Başkenti. Bu kentin, tarihi ve kültürel değerleri var. En önemli marka değerlerinden biri de Ankaragücü. Köklü bir camia ve Ankara’nın tanıtımında önemli bir yere sahip. Bu değere, dev gibi markaya sahip çıkın. Ankaragücü’nü, el birliği ile Başkent’in adına yakışır şekilde hak ettiği yere taşıyalım. Bu kentin ticaret odası, bu kentin markasına maddi olarak katkı sağlamalı” diye konuştu.

BEZCİ’DEN FORMAYA REKLAM İSTEDİ

7 Haziran’da başlayacak olan ve bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan Ankara Alışveriş Festivali’nin (Shopping Fest) Başkent’in tanıtımına ve ticari yaşamına ivme kazandırdığını vurgulayan Mehmet Yiğiner, ATO Başkanı Salih Bezci’den, takımın göğüs reklamı olarak Shopping Fest’i kullanabilmeleri konusunda destek istedi. Bezci, bu konu ile ilgili planlamanın geçen hafta tamamlandığını ve bütçenin kesinleştiğini dile getirip, bundan sonraki süreçte farlı bir destek konusunda ATO olarak yardımcı olmaya çalışacaklarını, sırt reklamı için bir formül bulabileceklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!