Bu Canon modelleri Avrupa bileti hediyeli

Güncelleme Tarihi:

Bu Canon modelleri Avrupa bileti hediyeli
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2016 13:40

Canon Eurasia, ‘Canon’um elimde, Avrupa biletim cebimde’ kampanyasıyla EOS M3, EOS M10 ve EOS 750D modellerinden birini alan herkese 2 kişilik gidiş-dönüş Avrupa uçak bileti hediye ediyor. 1 Mayıs-30 Haziran arasında geçerli kampanyadan yararlananlar Londra, Paris, Roma, Viyana gibi şehirlerde tatilini fotoğraflarla ölümsüzleştirecek.

Canon Eurasia, kompakt fotoğraf makinalarında kısa süre için Avrupa bileti kampanyası başlattı. 1 Mayıs-30 Haziran arasında EOS M3, EOS M10 veya EOS 750D modellerinden birini alan herkes 2 kişilik gidiş-dönüş Avrupa uçak bileti kazanıyor. ‘Canon’um elimde, Avrupa biletim cebimde’ kampanyasıyla katılımcılar Londra, Paris, Roma, Viyana gibi şehirlere giderek Canon fotoğraf makinalarıyla tatillerini ölümsüzleştirecekler.
 
Bileti nasıl alacaklar?

Uçak biletini kazanmak için fotoğraf meraklılarının kutuların içindeki kampanya kodunu bu adrese girmeleri yetiyor. Kampanya Türkiye genelinde kampanya uygulayıcısı olan yetkili Canon satış noktalarından satın alınan üç model için geçerli olacak. Bu ürünleri satın alan tüketiciler, İstanbul, İzmir ve Ankara hava limanlarından Amsterdam, Londra, Paris, Berlin, Roma, Atina, Viyana, Brüksel, Budapeşte, Münih ve Milano hava limanlarına ekonomi sınıfı çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti promosyonundan faydalanabilecek.
 
EOS M3: Kompakt boyutta DSLR performansı

Canon’un yeni modeli EOS M3, kompakt fotoğraf makinesinin taşınabilir özelliğini DSLR performansı ile birleştiriyor. APS-C boyutlu 24,2 megapiksel CMOS sensör ve 12.800'e kadar ISO (25.600'e genişletilebilir) sayesinde ayrıntı, renk ve atmosferle dolu fotoğraflar ve filmler çekme imkanı sunuyor. EOS M3 ile tek dokunuşla odaklanıp çekim yapmak, menülerde dolaşmak ve görüntüleri kolayca görmek için sezgisel dokunmatik ekranlı (1.040.000 sRGB noktalı) ödüllü ergonomik arabirimi kullanılıyor. EOS M3, fotoğrafları veya filmleri sosyal ağlara aktarmak veya TV’de görüntülemek için WiFi ve NFC’yi kullanıyor. Böylece akıllı telefon ve tabletlere kolayca aktarım yapılıyor. 
 
EOS M10: Değiştirilebilir lense ilk adım!

Fotoğraf çekmeyi seven ve geliştirmek isteyen sevgiliniz için Canon EOS M10, en uygun hediye olacak. Güzel, kolay ve yaratıcı kontrol imkanı sağlayan, değiştirilebilir lense sahip Canon EOS M10; DSLR performansını zahmetsiz taşınabilirlikle bir araya getiren kompakt sistem fotoğraf makinesi olarak dikkat çekiyor. Canon EOS M10’nun selfie'ler için 180˚ eğilebilen 3,0 inç sezgisel dokunmatik ekranıyla en özel anlarınızı kolayca kaydedebilirsiniz.
 
EOS 750D: Titreme kabusu bitiyor

Canon’un giriş seviyesi EOS serisine eklenen etkileyici DSLR modeli EOS 750D yeni 24.2 MP sensör ve Canon'un DIGIC 6 görüntü işlemcisinin kullanılmasıyla daha canlı renkler ve net odak sunuyor. Eklenen profesyonel sınıf özellikleriyle EOS amatör fotoğrafçıları bir üst sınıfa taşıyor. ISO 100-12.800 aralığı kapasitesi EOS 750D’nin gün doğumu veya gün batımında, hatta iç mekanda bile, ayrıntıları güçlü sonuçlarla sunmasını sağlıyor. Ayrıca, ilk kez EOS 7D Mark II modelinde kullanılan Titreme Tespiti teknolojisi, kullanıcıya daha fazla esneklik tanımak için yapay ışık altında tutarlı pozlanan görüntüler sunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!