BTSO iftar sofralarında her gün 2 bin Bursalı orucunu açıyor

Güncelleme Tarihi:

BTSO iftar sofralarında her gün 2 bin Bursalı orucunu açıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2017 11:36

BTSO iftar sofralarında her gün 2 bin Bursalı orucunu açıyor

Haberin Devamı

BURSA, (DHA)- BURSA Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından geleneksel hale getirilen ‘İftar Sofraları’nda bu yıl da ramazan ayının heyecanı başladı. Yıldırım ve Osmangazi ilçelerinde kurulan çadırlarda, her gün 2 bin kişi, orucunu açıyor. 
Bursalı hayırsever işadamları ve kurumların sponsorluğunda hazırlanan iftar sofralarında, bu yıl 5. defa iftar heyecanı yaşanıyor. BTSO İftar Sofraları, ramazan boyunca Yıldırım Kaymakamlığı Otoparkı alanı ve Osmangazi Çarşamba Pazaryerinde Bursalıları ağırlayamaya başladı. Dostlukların sevgi ile beslendiği ramazan ayının ilk iftarında Bursalılar, hep birlikte oruç açmanın heyecanını yaşadı.
İLK İFTAR HEYECANI 
“Ramazan’da Birlikte Olalım” temasıyla düzenlenen iftar sofralarında, her gün yaklaşık 2 bin kişi orucunu açıyor. 4 yıldır 250 bin Bursalıyı iftar sofralarında buluşturan BTSO, bu yıl da yaklaşık 60 bin kişiyi aynı masa etrafında buluşturacak.
“BEREKETLİ VE SEVGİ DOLU BİR AY DİLİYORUM”
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, 11 ayın sultanı ramazana ulaşabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. BTSO olarak, 5 yıldır geleneksel hale getirilen ‘İftar Sofraları’ organizasyonunun Bursalıların buluşma noktası haline geldiğini ifade eden Başkan Burkay, “BTSO İftar Sofraları, her sene olduğu gibi bu sene de Bursalıların bir araya geleceği adres oluyor. Şimdiye kadar 250 bin vatandaşı ağırlayan iftar sofraları, bu yıl da Bursalıların birlik ve beraberlik içerisinde aynı masada iftar açmalarına vesile olacak. Yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğinin yaşandığı bu ayda paylaşımın, beraberliğin ve sevginin ön plana çıkmasını diliyor, mübarek ayın verdiği bereket ile iftar sofralarımıza tat ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.
FOTOĞRAFLI 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!