Bozüyük’ün 13'üncü sentetik sahası törenle hizmete girdi

Güncelleme Tarihi:

Bozüyük’ün 13üncü sentetik sahası törenle hizmete girdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2017 19:26

Bozüyük’ün 13'üncü sentetik sahası törenle hizmete girdi

Haberin Devamı


Fatma SAVAŞ/BOZÜYÜK,(Bilecik),(DHA)- BOZÜYÜK Belediyesi tarafından yaptırılan ilçenin 13'üncü Sentetik çim yüzeyli futbol sahası Arif Nihat Asya Ortaokulu’nda düzenlenen tören ile hizmete girdi.
Yenidoğan Mahallesi’nde hizmet veren Emniyet Müdürü Hakkı Güner İlköğretim Haftası nedeni ile düzenlenen kutlama programı kapsamında sentetik saha açılışı da yapılarak öğrencilerin kullanımına sunuldu. Programa İlçe Kaymakamı Hasan Yaman, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik, TSO Başkanı Buğra Levent, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli,  Yenidoğan Mahalle Muhtarı Kahri İnci, okul müdürü, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı. Açılış konuşmasını yapan Arif Nihat Asya Ortaokulu Müdürü Hüseyin Aydın yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak okulda geçtiğimiz yıl faaliyete geçen 3D sınıfı ve bugün açılışı yapılan sentetik çim yüzeyli futbol sahası için Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür etti. 
Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
"Yeni bir eğitim öğretim yılına başlamış olmamızın sevincini ve heyecanını birlikte yaşıyoruz. 2017 -2018 Eğitim Öğretim Yılının  sevgili öğrencilerimize öğretmenlerimize, eğitim yöneticilerimize, çalışanlarımıza, velilerimize hayırlı olmasını  temenni ediyorum. Biz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları olarak yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın bu dönemlerini en iyi, en güvenli en başarılı bir şekilde geçirmeleri noktasında çaba sarf ediyoruz. Bu ülke için en iyi yatırım, insan kaynağına özellikle de çocuklara ve gençlere yapılan yatırımlarımızdır. Yönetici arkadaşlarıma, okul aile birlik başkanlarıma, öğrencilerime ailelerine en içten sevgi dileklerimi iletiyor, ilköğretim haftasını kutluyor, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ayrıca ilçe eğitim öğretim sürecinin sağlıklı, huzurlu,  güvenli ve başarılı olmasında katkısı olan Sayın Kaymakamımız Hasan Yaman beyefendiye,  maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen, her zaman yanımızda olan Sayın Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’ya ve tüm paydaşlarıma teşekkür ediyor, hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum."
Programda son olarak konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında "bizler her konuda sizlerin yanınızdayız" diyerek "sizler bizim geleceğimizsiniz. Atatürk’ün dediği gibi “Yeni Nesil Sizlerin Eseri Olacaktır’’ Biz bu eserde gerçekten katkı sağlayabiliyorsak, sizlere bir değer katabiliyorsak ne mutlu bizlereö dedi. Başkan Bakıcı konuşmasının devamında 13. Sentetik sahanın açılışını gerçekleştirdiklerini belirterek “birçok okulda çocuklarımızın spor yapmaları, farklı etkinlik ve aktiviteler gerçekleştirebilmeleri için bu yatırımlara başladık. Tabi ki ilk 3D sınıfımız ve zenginleştirilmiş kütüphanemizle birlikte Devlet okullarımızı özel okullarla yarışabilir bir seviyeye getirip sizlerin daha iyi yerlerde yer almasını istiyoruz. Öğretmenlerimiz eğitim konusunda ellerinden geleni yapmaya çalışıyor. Sizleri bir elmas gibi parlatmaya çalışıyorlar. Bizlerde o elmasın yol alma safhasında bir katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bizlere diyerek emeği geçen tüm öğretmenlerimize, okul müdürlerimize, başta Milli Eğitim Müdürümüz ve tabi ki Sayın Kaymakamımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sahamızın da ilçemize ve okulumuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
Günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunduğu ve çeşitli öğrenci gösterilerinin yer aldığı programın devamında hayır duaları eşliğinde protokol üyeleri tarafından sentetik çim yüzeyli futbol sahasının açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından öğrenciler arasında açılışa özel dostluk maçı yapıldı. Protokol üyeleri 3D sınıfına geçerek burada okulun tanıtım videosunu izledi. Programın sonunda katılımcılara Bozüyük Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu. Öğretmenler Odası’nda öğretmenlerle bir araya gelen protokol üyeleri öğretmenlere yeni eğitim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak görevlerinde kolaylıklar dilediler. Daha sonra okul bahçesinde öğrencilerle görüşerek sohbet eden Başkan Bakıcı öğrencilere yeni dönemde başarılar diledi.
-

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!