Bozüyük Hem Dart Takımı Sezona Madalya İle Başladı

Güncelleme Tarihi:

Bozüyük Hem Dart Takımı Sezona Madalya İle Başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 14:57

DART HABER

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi (HEM) kursiyerlerinden oluşan dart takımı Türkiye Dart Şampiyonası 1.’inci ayak turnuvasından madalya ile döndüler.
Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonunun 2015-2016 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Dart Şampiyonası 1.’inci ayak turnuvası Antalya ili Kemer ilçesinde yapıldı. Dart takımı sporcuları mücadele ettikleri şampiyonada zorlu rakipleri arasından 4 madalya almayı başardılar. Şampiyonanın ilk günü yıldız erkekler de yarışan Furkan Bozyiğit elemelerde ilk sekize kalarak genç erkekler kategorisinde yarışmaya hak kazandı. Bu kategoride yarı finale kadar gelen Bozyiğit, elenerek bronz madalya da kaldı. Yine aynı kategoride yarışan Milli Sporcu Yunuscan Yıldırım ise finalde birinciliği kıl payı kaçırdı ve gümüş madalya da kaldı. Son gün sporcuları yıldız erkekler kategorisinde birincilik, genç erkekler kategorisinde ise bronz madalyayı boyunlarına takmasını bildi.
Şampiyona ile ilgili açıklama yapan dart antrenörü Özlem Torunlar “Bu sezon takımımıza birçok yeni sporcu ekledik. İlk maçları olmasına rağmen çoğu kürsüye çıkamadı ama ilk sekize kalarak bir üst kategoride yarıştı. Sonra ki turnuvalardan daha fazla madalya ile döneceğimize inanıyorum. Sporcularımız bu kapasiteye sahip. Onlara güveniyorum” dedi.
Hedeflerinin bu sezon milli takıma geçen seneden daha fazla sporcu vermek olduğunu ekleyen Torunlar, Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi ve Bozüyük Belediyesine, spora ve sporcuya verdikleri desteklerden dolayı da teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!