Bozok Üniversitesi’nde mezuniyet sevinci

Güncelleme Tarihi:

Bozok Üniversitesi’nde mezuniyet sevinci
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2017 11:22

Bozok Üniversitesi’nde mezuniyet sevinci

Haberin Devamı

Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT, (DHA)- BOZOK Üniversitesi’nde, 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde lisans ve ön lisans eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrenciler, düzenlenen mezuniyet töreniyle diplomalarını aldı.
Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Yozgat Vali Yardımcısı Şahin Demir, Garnizon Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, daire müdürleri ve çok sayıda öğrenci yakını da katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan mezuniyet töreni Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Jimnastik takımı ve Üniversitemiz halkoyunları ekibinin gösterileri ile devam etti.
Mezuniyet töreninde, öğrencilere hitaben konuşma yapan Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, üniversitesi olarak tarihi günlerden birini yaşadıklarını belirterek, “Bu yıl mezun edeceğimiz sevgili arkadaşlarım, genç kardeşlerim, elbette hayatınızın önemli dönüm noktalarından birindesiniz. Tahsil süreniz içerisinde sizi hayatta başarılı kılacak bir çok bilgiyi öğrendiniz ve öğrendiğiniz bilginin diplomasını almayı hak ettiniz. Ancak şunu unutmayalım hayat su gibidir akar devam ederö dedi.
Konuşmaların ardından fakülte ve yüksekokullarda birinci olan öğrenciler yaş kütüklerine isim plakalarını çaktı. Dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesinden sonra mezun öğrenciler kep fırlatarak mezuniyetlerini coşkuyla kutladı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!