Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi inşaatı tamamlanma aşamasına geldi

Güncelleme Tarihi:

Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi inşaatı tamamlanma aşamasına geldi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2017 11:56

Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi inşaatı tamamlanma aşamasına geldi

Haberin Devamı

YOZGAT,(DHA)- BOZOK Üniversitesi kampus alanı içerisinde yapımı devam eden Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin kaba inşaatı tamamlandı.
Bozok Üniversitesi Rektörü Salih Karacabey’i ziyaret eden AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, hastane inşaatının son durumu hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında yatırımlar hakkında açıklamalarda bulunan Başer, Yozgat’ın sağlık alanında olumlu değişim ve dönüşüm yaşadığını söyledi. Başer, “Ülkemizde son derece modern bir şehir hastanesine ilk Yozgat’ımız kavuştu. Şuan Tıp Fakültesi Hastanesi inşaatı da hızla ilerliyor. Yozgat sağlık üssü haline geldi” dedi.
Yozgat Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğünü de ziyaret eden Başer, yapımı tamamlanan Bin 200 kişilik öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu. Bozok Üniversitesi’nde öğrenim gören 16 bin 500 öğrencinin yüzde 30’una yakınının faydalandığı beş yıldız otel konforunda yurtlar inşa edildiğini vurgulayan Başer, “Önceki yıllarda, FETÖ tarafından öğrencilerimiz yurtlarda sömürülüyordu. Özellikle 15 Temmuz darbe girişimi ile bu hainlerin gerçek yüzünü tüm dünya da görmüş oldu. 15 Temmuz öncesi de yurtların modern hale getirilmesi ve yeni yurtlar yapılmasına büyük ağırlık verildi. Şuan gezdiğimiz yurdumuzda öğrencilerimizin rahatı ve huzuru açısından her türlü konfor düşünülmüştür. Avrupa standartlarının da üzerinde bir tesis olarak tamamlanmıştır. Şimdiden öğrencilerimize hayırlı ve uğurlu olsun diliyorum”diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!