Bozkır’da karne heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Bozkır’da karne heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2017 12:51

Bozkır’da karne heyecanı

Haberin Devamı

KONYA,(DHA)- BOZKIR Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri karnelerini Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ve Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç’un elinden aldı.
Bozkır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okulda düzenlenen programla karnelerini aldı. Öğrencilere karnelerini vermeden önce konuşma yapan Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç, geride bıraktıkları yarıyılın öğrenciler için hayırlara vesile olmasını diledi.
Bozkır’dan dünyaya açılan önemli isimlerin olduğuna dikkat çeken Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, “Bozkır’dan dünyaya açılan siyasetten, tıpa kadar, ekonomiden bürokrasiye kadar birçok hemşehrimiz bulunmaktadır. Her bir Bozkırlı hemşehrimizin başarılarıyla övünüyoruz. Her bir bozkırlı hemşehrimiz bu potansiyeli taşımaktadır. Bunun için geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin başarısına başarı katması için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Sizlerin de elde edeceği başarılarla övüneceğimize inancımız tamdır. Bu vesileyle geride bıraktığımız yarıyılın hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.
Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk, “Bulunduğumuz konumlarda sizlere daha iyi hizmet vermek için buradayız. Bulunduğumuz konumlar gelip geçicidir. Ama bu koltukları dolduracak olanlar geleceğimizin teminatı siz değerli öğrencilerimizdir. Bozkır’ımıza, Konya’mıza, ülkemize ve dünyaya faydalı bir birey olacağınıza güvenim tamdır” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk okul birincisine, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün okul ikincisine ve Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç ise okul üçüncüsüne karnelerini ve hediyelerini verdi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!