Bozdağ: Avrupa Adalet Divanı’nın adaleti ve hukuku yok etmesi kabul edilemez (2)

Güncelleme Tarihi:

Bozdağ: Avrupa Adalet Divanı’nın adaleti ve hukuku yok etmesi kabul edilemez (2)
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2017 18:24

Bozdağ: Avrupa Adalet Divanı’nın adaleti ve hukuku yok etmesi kabul edilemez (2)

Haberin Devamı

BU MİLLET TANKTAN, TÜFEKTEN, JETTEN KORKMADI
AK Parti Yozgat İl Teşkilatı tarafından düzenlenen bir dizi toplantı ve ziyaretlere katılmak üzere Yozgat’ın Sorgun ilçesine gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, burada partilileriyle buluştu.
Sorgun Belediye Düğün Salonunda konuşan Bozdağ, PKK terör örgütü, DAEŞ terör örgütü ve FETÖ terör örgütü dahil olmak üzere 10 civarında terör örgütünün Türk devletine ve Türk milletine saldırdığını söyledi.
Bozdağ, “Almanya bir yandan, Avusturalya bir yandan, Hollanda bir yandan, İsviçre bir yandan, Belçika bir yandan sanki herkes kendi ülkesinden hükümet sistemi değişiyormuş gibi telaş içinde, korku içinde. Hollanda en son affedersiniz itlerini vatandaşlarımızın üzerine saldı. Demokrasi nerede? İnsan hakları nerede? Hukuk nerede? İnsan hakları sözleşmesi nerede? Avrupa Birliği’nin değerleri nerede? Hepsi mevta” dedi. Avrupa’nın hukuksal değerlerini yok ettiğini belirten Bozdağ, “Avrupa Birliği susuyor. Avrupa Konseyi susuyor. Sizin bu yaptığınız ayıptır. Avrupa değerlerini ve hukuksal değerleri çiğnemektir” dedi.
Bozdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Hollanda itlerini salıyor vatandaşlarımızın üzerine. Zannediyorlar ki korkarlar. Bu millet tankın altına yattı. Jetlerden bomba yağarken korkmadı. Otomatik silahlardan korkmadı. Hollanda’nın itlerinden korkacak zannediyorlar. Bunlara en büyük cevabı hep birlikte vereceğiz. Onun için diyoruz ki 16 Nisan Almanya’ya, Hollanda’ya ya, İsviçre’ye, Belçika’ya, ismini sayamadığım ülkelere ve PKK terör örgütüne, FETÖ terör örgütüne, DAEŞ terör örgütüne verilecek en büyük cevap olacaktır. Bu terör örgütlerinin hepsi de güçlü bir Türkiye istemiyorlar. Güçlü iktidarın olduğu yerde mikroplar yaşam hakkı bulamazlar. Nasıl ki gençken insanlar kolay hastalanmıyor. Mikroplar vücudu teslim alamıyor. Ama yaşlandıkça mikroplar daha tesirli hale geliyor. Onlarda Türkiye’nin zayıf düşmesini istiyorlar. HDP’yi siz Hayır kampanyasında görüyor musunuz? Neden CHP ile anlaştılar. ‘Benim tabanın senin çalışmandan rahatsız, onun için gizliden çalışın. Görünür propaganda yapmayın' dediler. Neden, halktan korktuğu için bunun yapıyorlar. Onun için bu sistem siyasetçiyi halka mecbur kılan, halka mahkum eden bir sistem."

Halit YILMAZ/SORGUN (Yozgat), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!