BÖYLE GİTMEZ

Adana Demirspor tepe taklak düşüşte..

Haberin Devamı

Kendisi için hayati bir maça çıkan Demirspor sahadan hüsranla yine başı önde ayrıldı. Kaleci Oğuz’un cezalı, Emrullah’ın ısınırken sakatlanması ve kaleyi üçüncü kaleci Lokman’a bırakması şanssızlıkların başlangıcı oldu Karabük maçı öncesi. Muhteşem taraftar yine tribünde yerlerini almış, bitmez tükenmez enerjisiyle takımı teşvik ediyor, sadece galibiyet bekliyordu.

TEMPO DÜŞTÜ

İlk 5 dakikadan sonra üstünlüğü eline aldı Mavi Şimşekler. 8. Dakikada Burak Çalık’ın nefis golüyle öne de geçti. O kadar üstün bir oyun oynuyordu ki ev sahibi ekip sağlı, sollu ataklarla rakibini kendi yarısına hapsetti. Ta ki 24. Dakikaya kadar.. Ancak ne olduysa oldu Mavi Lacivertliler için maç bu dakikada bitti. Tempo düştü. İndirme-bindirme yapamadı, sorumsuz, laubali, oyundan düştü. Daha sonra buhar oldu tüm takım. Rakip sazı eline aldı oynamaya başladı. Sanki kendisi ev sahibiydi. Acemiler mangası görüntüsünün neticesinde Demirspor 33, 39 ve 84. Dakikalarda topu kalesinde gördü. Ve ahlarla vahlarla kendi sahasında bir yenilgi daha geldi.

ZEVK VERMİYOR

Haberin Devamı

Ligin başında oynanan futbol ve alınan neticelerle taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Mavi Lacivertli ekipten şimdi eser yok. Oynanan oyun alınan neticelerde de görüldüğü gibi zevk vermez oldu. Nasıl oldu, niye oldu anlaşılacak gibi değil. Kötü gidişin nedenini sormak lazım. Koordinasyonda bir eksiklik var, takım oyunu yok. Enteresan işler oluyor. Böyle giderse en başta teknik direktörün başı ağrır. Şampiyonluğa oynayan bir takım bu kadar nasıl kötü olur anlaşılacak gibi değil. Tren kaçmadan acilen tedbir alınmalı. Milli maç arasında herkes şapkasını önüne koyup düşünmeli. Bu gidiş gidiş değil. Böyle de gitmez…

Yazarın Tüm Yazıları