Bostanlıspor'dan köy okuluna kitap

Güncelleme Tarihi:

Bostanlıspordan köy okuluna kitap
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2018 13:26

Bostanlıspor'dan köy okuluna kitap

Haberin Devamı

İZMİR'deki Bostanlıspor Kulübü tarafından düzenlenen üçüncü kampanyada toplanan bine yakın kitap, Van'ın Saray ilçesi Örenburç Köyü Cumhuriyet İlkokulu'na teslim edildi.

"Kardeşlerimizin okuyamadığı kitap, bizim kitabımız değildir" sloganıyla, kitap kampanyasını başlatan Bostanlıspor futbol alt yapı öğrencileri, bunu kısa sürede diğer branşlara da yaydı ve velilerin de yardımlarıyla binlerce kitap toplandı. Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel ve Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu'ndan da görüş aldıkları kampanya kapsamında  toplanan kitapları incelediklerini ve öğrencilere yararlı olanları yolladıklarını belirtti.

Kampanyayı başlatan ve büyümesini sağlayan Bostanlıspor futbol takımları başantrenörü Mustafa Oral da futbolcularına "Önce iyi insan, daha sonra iyi futbolcu" sloganını benimsettiklerini ifade etti. Oral, "Kitap kampanyasında önce Adıyaman, ardından Nevşehir köy okullarına binlerce kitap yolladık. Şimdi de Van'ın Saray ilçesi Örenburç köyüne kitaplar ulaştı. Bu konuda minik, küçük, yıldız futbolcularımıza ve duyarlı velilerine teşekkür ederiz" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!