Borsa İstanbul Başkanı Karadağ, Başkan Çelik’i ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Borsa İstanbul Başkanı Karadağ, Başkan Çelik’i ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2017 12:03

Borsa İstanbul Başkanı Karadağ, Başkan Çelik’i ziyaret etti

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - BORSA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Mustafa Çelik’i ziyaret etti.
Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ’ın Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaretine Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi de katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Kayseri’nin tüm yönetim dinamikleriyle uyum içinde çalışan bir şehir olduğunu belirterek, bu uyumun şehrimizi ülke ortalamasının üzerinde büyüttüğünü söyledi. Başkan Çelik, Kayseri’nin en büyük değerinin insan unsuru olduğunu belirterek, “Müteşebbis ve hayırsever bir insanımız var” dedi.
Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ ise, Kayseri’nin düzenli ve planlı bir şekilde büyüyen, kadim gelenekleri olan bir şehir olduğunu ifade etti. Kayseri’nin Borsa İstanbul için de Anadolu’ya bakıldığında ilk akla gelen büyük şehirlerden biri olduğunu dile getiren Karadağ, “Kayseri, Anadolu sanayisinin kalbinin attığı önemli merkezlerden birisi. Borsa’da hatırı sayılır sayıda Kayseri’den şirketimiz var” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!