Bolu Süper Lig takımlarının gözde yeri

Güncelleme Tarihi:

Bolu Süper Lig takımlarının gözde yeri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2016 15:29

Bolu Süper Lig takımlarının gözde yeri

Haberin Devamı

Mutlu YUCA/BOLU,(DHA)- YAZ aylarında çam ormanları ve serin havasıyla futbol kulüplerinin gözdesi olan Bolu, 2016-2017 futbol sezonu öncesinde de Süper Lig takımlarına ev sahipliği yapacak.
UEFA Avrupa Ligi hazırlıkları için Bolu'nun Gerede İlçesi'nde 10 gün kamp yapan Osmanlıspor, çalışmalarını dün yaptığı hazırlık karşılaşmasıyla tamamladı. Fenerbahçe, Bolu Dağı'nda bulunan Topuk Yaylası tesislerinde 2 Temmuz'da kampa girecek. Fenerbahçe'nin 9 Temmuz'a kadar devam edecek ilk etap kampının bitmesinin ardından Süper Lig ekipleri Antalyaspor, Alanyaspor ve Akhisar Belediyespor da yeni sezon hazırlıkları için Topuk Yaylası tesislerinde kamp yapacak.
Bolu'nun Karacasu beldesinde bulunan Termal Otel'de Kardemir Karabükspor ile PTT 1'inci Lig takımlarından Yeni Malatyaspor kampa girecek. Kasımpaşa ise Gerede'de bulunan Green Park Otel'de yapacağı kamp ile yeni sezona hazırlanacak.
Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Adanaspor ise kamp çalışmaları için Bolu Dağı'nın eteklerinde bulunan Koru Otel'i tercih etti. Romanya 1'nci Lig takımlarından FC Voluntari de Koru Otel'de sezon öncesi kamp çalışmalarını sürdürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!