Boğazkentli taksiciler başkan seçti

Güncelleme Tarihi:

Boğazkentli taksiciler başkan seçti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2018 11:15

Boğazkentli taksiciler başkan seçti

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - SERİK SS 306 Nolu Boğazkent Taksiciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nde yapılan seçimde Hüseyin Ay yeni başkan seçildi.

SS 306 Nolu Boğazkent Taksiciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin genel kurulu dün yapıldı. Genel kurula Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sedat Karagöz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gülaydın, Belek Taksiciler Kooperatifi Başkanı Ahmet Karakoyun, Kadriye Taksiciler Kooperatifi Başkanı Abdullah Kocabıyık katıldı.

Divan heyetinin seçiminin ardından kooperatifin yönetim ve denetim raporlarıyla gelir- gider bilançoları okundu. Gündemde yer alan maddelerin oybirliğiyle kabul edildiği genel kurulda, taksicilerin 480 lira olan yıllık aidatları, 600 lira olarak belirlendi.

Rahatsızlığından dolayı görevini bırakan Kooperatif Başkanı Şevki Kaya, 10 yıldır kendisine destek veren üyeler başta olma üzere belediye başkanlarına ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkür etti.

Mali genel kurulda divana verilen bir önergeyle seçim yapılması kararı alındı. Tek listenin katıldığı seçimde 105 üyesi bulunan kooperatifin yeni başkanı Hüseyin Ay oldu. Hüseyin Ay başkanlığındaki yeni yönetim kurulu Erbay Aydın, İbrahim Çırpı, Veli Kara, Mustafa Yıldız, Abdullah Kaya ve İsmail Karadeniz'den oluşurken, denetim kuluna ise İbrahim Tosun ve Muhittin Ünal seçildi.

Hüseyin Ay, "Yeni turizm sezonu başlarken yapılan genel kurulda beni başkan seçtiğiniz için hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Korsan rent a car'larla savaşımız devam edecek. Yeni sezonda hepinize bol kazançlar diliyor, genel kurulumuza katılan tüm davetlilere teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!