Bodrum'un başkanları kitapta

Güncelleme Tarihi:

Bodrumun başkanları kitapta
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2017 11:11

Bodrum'un başkanları kitapta

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, Cumhuriyet Dönemi belediye başkanları üzerine yapılan arşiv taraması sonrası kitap hazırlandı. İlçede görev yapmış 38 merkez ve belde belediye başkanın yer aldığı 'Bodrum Belediye Başkanları' kitabı tanıtıldı.
İlçe belediyesi tarafından gerçekleştirilen Bodrum belediye başkanları araştırması üzerine, Cumhuriyet Dönemi sonrasında kentte hizmet eden başkanlar, 'Bodrum Belediye Başkanları' adlı kitapta toplandı. Gelecek nesillere belge bırakarak ilçenin marka olması için geçmişten günümüze hizmet eden belediye başkanlarına bir vefa borcu olarak hazırlanan kitabın tanıtımı, Heredot Kültür Merkezi'nde törenle yapıldı. Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon, hayatta olmayan belediye başkanlarının aileleri, kitapta yer alan başkanlar ve geçmiş yıllardaki belediye meclis üyeleri törene katıldı. Törende kitapta yer alan 38 merkez ve belde belediye başkanı ya da yakınları sahneye davet edildi. Başkan Kocadon, geçmiş dönem başkanlarına ve yakınlarına kitabı hediye etti.
Kitabının hazırlanması için araştırma yapan Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekibine de teşekkür eden Başkan Kocadon, "Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri tarafından 1.5 yıllık bir çalışma ve inceleme sonucunda oluştu. Ailelerle birlikte bu kitap hazırlandı. Kitapta, başkanların yaptığı çalışmalara, dönemin fotoğraflarına yer verildi. gelecek nesillere de bu kitap bir belge olacak. 38 belediye başkanı var. Bodrum belediyesi başkanlarını hazırlarken tabi ki de belde belediyelerini unutamazdık. Bodrum'da birlik ve beraberlik içinde yaşamaya devam edeceğiz. Dünya Barış Topluluğu gibi olan İlçemiz, Türkiye'ye ve dünyaya örnek olsun" dedi.

Nilüfer DEMİR / BODRUM (Muğla), (DHA)
FOTOĞRAF


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!