Bodrumspor Önce Ankara Ardından Maraş Deplasmanına Gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Bodrumspor Önce Ankara Ardından Maraş Deplasmanına Gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2015 18:56

Bodrumspor çıkış arıyor

MUĞLA(İHA)
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, 4 ve 8 Kasımda oynayacağı deplasman maçları için Ankara’ya gidiyor.
Ankara’da yaşanan bombalı saldırının ardından ertelenen Adliyespor maçı için Salı günü Ankara’ya uçacak B.B. Bodrumspor, Çarşamba günü saat 13:30’da Ankara Ostim Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına 1 Kasım Pazar günü gerçekleştirdiği tek antrenman ile başladı.
B.B. Bodrumspor, Pazartesi gününü de Yalı Çiftlik Tesislerinde tek antrenman yaparak geçirirken, Diyarbekirspor maçını özetleyen Teknik Direktör Cem Cambaz, Diyarbekirspor’un ligin en iyi ekiplerinden biri olduğunu belirterek, “ Maça iyi başladık aslında ilk devreye baktığımızda ortada bir oyun oldu. İlk devre rakiple başa baş bir oyun sergiledik. Hatta gol pozisyonlarımız daha fazlaydı. Rakibin kırmızı kartından sonra oyun biraz daha alevlendi, hareketlendi. Bizim oyuncularımızda bundan kötü etkilendi. İkinci devre oynadığımız oyun belki de bu sezon oynadığımız en kötü oyundu” dedi.
B.B. Bodrumspor, Adliyespor ile Çarşamba günü oynayacağı maçın ardından Pazar günü oynayacağı Kahramanmaraş Büyük Şehir Belediyespor maçı hazırlıklarını Ankara’da sürdürecek. Cumartesi günü Ankara’dan Kahramanmaraş’a geçecek B.B. Bodrumspor, rakibiyle Pazar günü saat 13:00’da Kahramanmaraş Stadı’nda karşılaşacak.
Üst üste aldığı beraberliklerle üst sıralara çıkamayan B.B. Bodrumspor’da hedef, 2 deplasmandan da puan ve puanlarla dönerek çıkış yakalamak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!