Bodrum'da Sağlık Vakfı ve şehit ailelerine ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Bodrumda Sağlık Vakfı ve şehit ailelerine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2017 15:41

Bodrum'da Sağlık Vakfı ve şehit ailelerine ziyaret

Haberin Devamı

MUĞLA ve Bodrum'un mülki amirlerinin eşleri, engelliler ile şehit ailelerini unutmadı. Aileleri ve engelli gençleri ziyaret eden topluluk, sorunları dinleyip yardım ve destek sözü verdi.
Muğla Valisi Amir Çiçek'in eşi Hülya Çiçek ile Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon'un eşi Hülya Kocadon öncülüğünde Bodrum'daki Bodrum Sağlık Vakfı'na ve şehit ailelerine ziyaret düzenlendi. İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya'nın eşi Aysun Çetinkaya, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan'ın eşi Dilek Özfidan, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz'ın eşi Cihan Yılmaz, Garnizon Komutanı Albay İzzet Adagideli'nin eşi Burcu Adagideli, Bodrum İlçe Emniyet Müdür Vekili Fahrettin Gönbe'nin eşi Tülay Gönbe de ziyarete katıldı. Topluluk, ilk olarak Turgutreis'te bulunan Bodrum Sağlık Vakfı'nı ziyaret etti. Engelli çocukların ve gençlerin eğitim gördüğü sınıflarla atölyeleri gezdi, incelemelerde bulundu. Öğrencilerle sohbet eden grup, ayrıca vakıfla ilgili yönetici ve gönüllü çalışanlardan bilgiler aldı. Bodrum Sağlık Vakfı Başkanı Ahmet Biçer engellilerini eğitimi ve atölye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Özel öğrencilerin velilerinin duygu ve düşüncelerini dikkatle dinleyen topluluk, talepler üzerine ellerinden geleni yapacaklarını iletti.
Bodrum Sağlık Vakfı ziyareti sonrasında şehit eşi Pembe Aybey'in evini ziyaret eden topluluk, 1991 yılında görevi sırasında şehit olan Kenan Aybey'in ailesiyle de bir sohbet gerçekleştirdi. Daha sonra şehit Barış Akay, Selim Pahna ve Ali Yıldırım'ın ailesiyle birlikte yemekte bir araya gelen topluluk, ailelere destek sözü verdi.
Heyet daha sonra Yaka Mahallesi Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü'nde bulunan müzeyi de gezdi. Ayrıca Bodrum Belediyesi Sevgi Sanat Atölyesi'ndeki özel öğrencilerle de bir araya gelerek, onların yapmış olduğu etkinlikleri izledi. Özel öğrencilere ve eğitmenlere çeşitli hediyeler de takdim edildi. Gün sonunda ise Bodrum'un Ortakent Mahallesi'nde bulunan kadın girişimcilerin açmış olduğu Reçel Atölyesi ziyaret edildi. Kadın girişimciler konuklarına, yaptıkları ürünler ile atölyenin çalışma şekli hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Hülya Kocadon, "Engellilerimiz, şehit yakınlarımız, yaşlılarımız, sürekli belediyemiz tarafından yakından takip edip ediliyor. Hayatlarındaki en ufak bir sıkıntıyı derdi çözmek için yoğun çaba sarfediyoruz. Yaşamlarını bu ülke için feda eden şehitlerimizin yakınlarıda bizler için çok önemli ve değerli. Yaşadıkları acıları hafifletmek kalan ömürlerinde onlara destek vermek bizim görevimiz. Bunu mutlulukla yapıyoruz. Bodrum ve Muğla halkı olarak kadınlarımız bu konuda çok duyarlı" dedi.

Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla), (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!