Bodrum yılbaşı'na hazır

Güncelleme Tarihi:

Bodrum yılbaşına hazır
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2012 00:00

BODRUM’da yılbaşı için geri sayım sürerken, oteller ve eğlence yerleri de hazırlıklarını tamamladı.

Haberin Devamı

Eğlence sektörü işletmeleri 100 ile 250 lira arasında değişen gala gecelerinde, dans gösterilerinden fasıla, canlı müzikten oryantale ve çekilişlere kadar, yılbaşı geleneklerini yaşatacak. Barlar Sokağı’nda da çok sayıda işletme yeni yıl için kapılarını açacak. Yaz kış kapanmayan Kule Bar ve Mandalin Bar, özel yılbaşı partileriyle konuklarını ağırlayacak.
Diamond Of Bodrum Otel’deki kutlamalar fasılla başlayıp, Serap Aktekin ve orkestrasının canlı müzik ziyafeti ile devam edecek, oryantal şov sahnelenecek.
Ramada Otel’de caz ve Türkçe pop müzik ağırlıklı performansı ile Ebru Yazıcı ve orkestrası sahne alacak. Etkinlikler fasıl ve DJ performansları ile devam edecek. Azka Otel, Grand Yazıcı Otel’de ve Salmakis Otel’de de canlı müzik performansları DJ performansları eşliğinde misafirlerini ağırlayacak.

Haberin Devamı

Çok özel hazırlıklar
Marina Yat Kulüp’teki Club Restoran’da Funda Öncü, Zafer Çebi Orkestrası ile sahne alacak. Orkestra, yeni yıl gecesine özel, 1980, 1990 ve 2000’li yılların pop, pop caz, latin şarkılarının yanı sıra opera ve napoliten eserlere kadar geniş bir orkestra ile sahne alacak. Vespa Restaurant’ta ise Yasemin&Çetin Duo, featuring Yalçın Ateş, özel hazırladıkları 1970 ve 1980’lerin klasiklerinden dünya müziklerine uzanan repertuvarları ile yeni yıla girerken unutulmaz bir gece sunacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!