Bodrum’a yıldız yağacak

Güncelleme Tarihi:

Bodrum’a yıldız yağacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2015 01:25

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’ndeki üç bin yıllık antik tiyatro ile eğlencenin merkezi Mandalin Bar’da, Türk müziğinin ünlü isimleri sahne alacak.

Haberin Devamı

Bodrum’a yıldız yağacak

Ünlü sanatçılar, Bodrum Antik Tiyatro’da verecekleri konserlerle müzikseverleri coşturacak. Konserlerin ilki 17 Temmuz’da Kuzeyin Oğlu denilen Volkan Konak ile başlayacak. 18 Temmuz’da rock müzek severler, yeni çıkardıkları "Darmaduman" isimli albümüyle beğeni toplayan Duman grubunu izleyebilecek.

Bodrum’a yıldız yağacak

25 Temmuz tarihinde Türk pop müziğin vazgeçilmez ismi Nilüfer, 1 Ağustos’ta Funda Arar ve 8 Ağustos’ta Sibel Can sahne alacak. 15 Ağustos’ta Sıla konseriyle sürecek müzik ziyafeti; dört yıl aradan sonra ilk konserini Bodrum’da verecek olan Teoman’ı 22 Ağustos’ta hayranlarıyla buluşturacak. Bodrum Antik Tiyatro konserlerinin kapanışını 29 Ağustos’ta Sezen Aksu yapacak.

Haberin Devamı

Bodrum’a yıldız yağacak

Bodrum’da işletmeciliğini Atilla Serttaş’ın yaptığı Mandalin Bar’da ise 9 Temmuz Perşembe gecesi Leman Sam, 10 Temmuz Cuma gecesi ise Türk rock müziğinin sevilen sesi Haluk Levent ve Kurtalan Ekspres sahne alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!