Böcek, dernek temsilcileriyle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Böcek, dernek temsilcileriyle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2016 17:56

Böcek, dernek temsilcileriyle buluştu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında engelli vatandaşları temsil eden dernek, vakıf ve kulüp üyeleriyle bir araya geldi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Türkiye Sakatlar Derneği Antalya Şubesi, Özel Sporcular Derneği, Özel Eğitimciler Derneği, Beyaz Baston Görmeyenler Derneği, Aktif Engelliler Derneği, Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü, Engelsiz Yaşam Spor Kulübü, Zihinsel Yetersiz Çocuk Yetiştirme ve Koruma Vakfı, Zihinsel Engelliler Vakfı temsilcileri ve üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Dernek ve vakıf temsilcilerine seslenen Başkan Muhittin Böcek, engellerin ancak birlikte aşılabileceğini söyledi. "En önemli engellerden biri empati yoksunluğudur" diyen Başkan Böcek, "Engelli vatandaşlarımızın üye olduğu dernek, vakıf ve kulüp temsilcilerimizle her fırsatta bir araya geliyoruz. Sizlerin sorunlarını sosyal içerikli projelerimizle çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Bunun dışında yaptığımız kaldırım ve parklarımızı engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun olacak şekilde inşa ediyoruz" dedi.

Her sağlık bireyin potansiyel birer engelli adayı olduğunu belirten Muhittin Böcek, akülü sandalyeye bağlı engelli bireyler için akü şarj istasyonu oluşturduklarını, benzeri birçok projeyle engelli bireylerin yanlarında olduklarını söyledi. Türkiye Sakatlar Derneği Antalya Şube Başkanı Mehmet Karavula ise Konyaaltı'nda yaşayan engellilerin her zaman daha şanslı olduğunu düşündüğünü belirterek, Başkan Böcek'e hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!