Boccia'da dereceyle girdiler

Güncelleme Tarihi:

Bocciada dereceyle girdiler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 12:48

Boccia'da dereceyle girdiler

Haberin Devamı

KARABAĞLAR Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Boccia Takımı oyuncularından Gökhan Duran Doğan ve Murat Yıldırım İzmir'de düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda dereceye girdi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, her iki oyuncuyu ödüllendirdi.

Karabağlar Belediyesi Spor Kulübü tarafından kısa süre önce kurulan Boccia Takımı, ilçenin gururu oldu. İzmir Karşıyaka'da düzenlenen ve Türkiye genelinde 25 kulüpten 98 sporcunun katıldığı Boccia Türkiye Şampiyonası'nda Murat Yıldırım 2'nci, Gökhan Duran Doğan ise 4'üncü oldu.  Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, madalyaları ile birlikte kendisini makamında ziyaret eden sporcuları, tebrik edip, ödüllendirdi. Sporculara, "Bizi  sevindirdiniz, mutlu olduk" diyen Selvitopu, "Umarım önümüzdeki yarışmalarda da daha başarılı olursunuz" temennisinde bulundu.

Haftanın 2 günü antrenörleri Talia Dıranaz eşliğinde çalışan Gökhan Duran Doğan (26) ve Murat Yıldırım (46) bundan sonraki hedeflerinin, bu yıl Hong Kong'da düzenlenecek Dünya Boccia Şampiyonası'nda milli forma giymek olduğunu söyledi.

Sporcuların, Karabağlar Belediyesi ziyaretine Karabağlar Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Bülent Sözüpek ile Karabağlar Belediyesi Spor Müdürü Kader Gül de katıldı.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!