BlaBlaCar yolcuları Ankara’da buluştu

Güncelleme Tarihi:

BlaBlaCar yolcuları Ankara’da buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2016 15:35

Yolculuk uygulaması BlaBlaCar’ın Ankaralı üyeleri Bahçelievler’de buluştu. Diğer üyelerle tanışıp yol hikayelerini paylaşan BlaBlaCar kullanıcıları, eğlenceli bir gece geçirdi. 

Haberin Devamı

Aynı yöne giden sürücülerle yolcuları buluşturarak yolculuğa hesaplı ve eğlenceli bir çözüm getiren yolculuk paylaşım uygulaması BlaBlaCar’ın Ankaralı üyeleri Başkent’te buluştu. Geçtiğimiz çarşamba günü Leman Kültür Bahçelievler’de düzenlenen etkinliğe Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi. BlaBlaCar Ankara buluşmasında yolculuk hikayelerini paylaşan üyeler hem BlaBlaCar Türkiye ekibini hem de potansiyel yol arkadaşlarını yakından tanıma fırsatı buldular. BlaBlaTour kapsamında geçtiğimiz yıl, Meksika’dan İngiltere’ye, Hindistan’dan Türkiye’ye, 2500’den fazla üye ile bir araya gelinirken, bu sene 18 ülkede 90’dan fazla şehre gidilerek daha fazla üyeyle buluşulması hedefleniyor.

İSTANBUL’DAN SONRA BAŞKENT GELİYOR

BlaBlaCar Türkiye ekibinin, farklı illerdeki üyeleriyle tanışıp yolculuk paylaşımı deneyimlerini ve önerilerini dinlemeyi amaçladıkları üye buluşmaları İstanbul, Adana, Samsun, Trabzon, Antalya, İzmir, Eskişehir, Ankara’nın ardından Konya ve Bursa ile devam edecek. BlaBlaCar’ın Türkiye’de faaliyete geçtiği 2014 Eylül’den bu yana Ankara, İstanbul ile beraber en fazla yolculuk paylaşılan illerden biri oldu.  BlaBlaCar sisteminde, Ankara çıkışlı bin 950’den fazla yolculuk ilanı yer alırken, farklı şehirlerden Ankara’ya doğru 2 binden fazla yolculuk ilanı bulunabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!