Bitlis’te İlköğretim Haftası programı düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Bitlis’te İlköğretim Haftası programı düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2017 13:59

Bitlis’te İlköğretim Haftası programı düzenlendi

Haberin Devamı

Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS,(DHA)-BİTLİS’te 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlamasıyla İlköğretim haftası programı düzenlendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İlkokulu bahçesinde düzenlenen etkinliğe Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Bitlis Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, İl Jandarma Komutanı Albay Erhan Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, bazı kurum amirleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Program İstiklal Marşının okunması ile başlarken, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz yaptı. Korkmaz, bu yıl 98 bin 863 öğrencinin 708 okul, 4 bin 227 derslikte eğitim göreceğini söyledi.

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu ise, eğitimin çok boyutlu ve önemli bir husus olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu:
"Her birisi bizim geleceğimiz olan Cumhuriyetimizi emanet edeceğimiz yavrularımız yeni eğitim öğretim yılıyla geleceğe adım atacaklardır. Eğitim bizim ülkemiz açısından önemli bir süreci ilgilendiriyor. Bizlerde öğretmenlerimizle birlikte bu yavrularımızın memleketimize, ülkemizin geleceğine faydalı olmaları noktasında elimizden geleni yapacağız. Burada çocuklarımızın gelişmesinde en önemli pay değerli öğretmenlerimize düşüyor. Bu hususta öğrencilerimizin geleceğe en güzel hazırlanmasında en önemli katkıları öğretmenlerimizin sağlayacağından hiç şüphem yok. Yeni eğitim öğretim yılının tüm milletimize hayırlı olmasını diliyorum." Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli gösteriler sunuldu. Program halkoyunları ekibinin gösterileri ile sona erdi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!