Bitlis’te il koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Bitlis’te il koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2017 12:38

Bitlis’te il koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı

Haberin Devamı

Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS,(DHA)-BİTLİS’te ikinci dönem il koordinasyon kurulu toplantısı Bitlis Vali Yardımcısı Murat Kütük başkanlığında gerçekleştirildi.

Bitlis Kültür Merkezi'ndeki toplantıya yatırımcı bölge ve il müdürleri, kaymakamlar, belediye başkanları, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım ve  kurum amirleri katıldı. Vali Yardımcısı Murat Kütük konuşmasına referandumun ülkeye ve Bitlis'e hayırlı olmasını dileyerek başladı. Önlerinde yoğun bir çalışma dönemi olduğunu belirten Kütük, şunları söyledi.

"Bu toplantı doğabilecek aksaklıklardaki sorunlarda diğer kamu kurum ve kuruluşları ile koordinasyonu sağlamak, aramızdaki birlik ve beraberliği, hizmetlerin kalitesini artırmak adına yapılmaktadır. Toplantımızda özellikle istirhamımız burasını bir brifing alanı olarak düşünmeyelim. Yaptığımız hizmetlerde karşılaştığımız sorunların diğer kamu kurum ve kuruluşları ile çözülmesi adına yapılan bir toplantıdır. Yoksa bir hizmetteki fiziki ve nakdi gerçekleşmenin biz kurum amirleri ile ilgisi vardır. Bu mimar üzerine toplantımızı gerçekleştirelim" 

Toplantı, yatırımcı bölge ve il müdürleri yatırımları ve koordinasyon gerektiren konular hakkındaki bilgileri aktarmaları ile sona erdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!