Bitlis Valisi Ustaoğlu, Adilcevaz'da incelemelerde bulundu

Güncelleme Tarihi:

Bitlis Valisi Ustaoğlu, Adilcevazda incelemelerde bulundu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2017 11:13

Bitlis Valisi Ustaoğlu, Adilcevaz'da incelemelerde bulundu

Haberin Devamı

Salih BEŞKARDEŞ/ADİLCEVAZ ,(Bitlis)-(DHA)-BİTLİS Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Bitlis’in Adilcevaz ilçesini ziyaret etti.

Adilcevaz Kaymakamı Arif Karaman ve Belediye Başkanı Necati Gürsoy'un eşlik ettiği Bitlis Valisi Ustaoğlu, Kaymakamlık ve Belediye ziyaretinin ardından Halk Eğitim Merkezi'nde kurum amirleri ve muhtarlarla düzenlenen toplantıya katıldı.
Toplantıda konuşan Vali Ustaoğlu, bölgede artık huzur ve güvenin hakim olmaya başladığını belirterek, şöyle konuştu:
 “Adilcevaz ilçemize daha önce hafta sonları defalarca geldik. Fakat resmi anlamda bu ilçemize ilk ziyaretimizi yapmış olduk. Adilcevaz ilçemiz Van Gölü havzasının en güzel ve gözde yerlerinden biridir. Adilcevaz, cevizi, turizmi, kamp ve yüzme alanlarının yanı sıra, kültürü ve tarihi ile önemli bir ilçemizdir. Huzur ve güven şehri olan Adilcevaz, Anadolu’nun Türklere kapısının ilk açıldığı yerlerden biridir. Bu güzel ilçemizi Allah’ın izniyle tarihi, kültürel değerleri ve turizmi ile ön plana çıkaracağız.  Bitlis Valiliğinin yanı sıra aynı zamanda kayyum olarak Bitlis Belediye Başkanlığı görevini de yürütmekteyim. Bu nedenle yoğun bir mesai dolayısıyla Adilcevaz ilçemize bu nedenle resmi anlamda gecikmeli bir ziyaretimiz oldu. 24 yıllık görev sürecimde görev yaptığımız yerlerde, kader arkadaşlarımız hep muhtarlarımız olmuştur. Muhtarlarımızla sürekli toplantılar yaparak istişarelerde bulunuyoruz. Bu vesileyle Adilcevaz ilçemize de gelerek hangi köyümüzün ve beldemizin sıkıntıları varsa bu konuda muhtarlarımızın sorunlarını dinledik. Bu kapsamda yaşanan sorunların giderilmesi konusunda gerekli çalışmaları yapacağız." 
Toplantının ardından Vali Ustaoğlu, Adilcevaz'ın Aydınlar Beldesine geçerek, burdaa Belde Belediye Başkanı Arif Tusun'u makamında ziyaret edip, beldenin sorunları ile ilglii bilgi aldı.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!