'Birlik ve beraberlik' iftarında buluştular

Güncelleme Tarihi:

Birlik ve beraberlik iftarında buluştular
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2016 12:27

'Birlik ve beraberlik' iftarında buluştular

Haberin Devamı

BAYRAKLI Belediyesi'nin her yıl düzenlediği 'birlik ve beraberlik' iftarı, bu yıl da Havuz Düğün Salonu'nda gerçekleşti. Kuran-ı Kerim okunması ile başlayan iftarda, semazen gösterisi yapıldı, tasavvuf müziği eşliğinde ilahiler okundu.
Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programına, eşi Bahriye Karabağ, Bayraklı Müftüsü Osman Arslan, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, MHP Bayraklı İlçe Başkanı Mehmet Aydın, muhtarlar, çok sayıda davetli katıldı. İftar programı Selimiye Camisi İmamı Cengiz Çetin'in Kur'an-ı Kerim okumasıyla başladı. Oruçların açılmasıyla birlikte Bayraklı Belediyesi Türk Sanat Müziği Koro Şefi Halil Altınköprü önderliğindeki koristler tasavvuf müziği eşliğinde ilahiler seslendirdi. Bu sırada semazen gösterisi yapıldı. Programda konuşan Karşıyaka Gazi Muharipler Derneği Başkanı Halil Taşçı, "Herkesin mübarek ramazan ayını kutluyorum. Bayraklı Belediye Başkanımız her zaman güzel şeylerin yanında oldu, güzel şeyler yaptı. Bu akşam da bizleri bir araya getirip birlik beraberlik sağladığı için kendisine teşekkür ediyorum" dedi. Belediye Başkanı Hasan Karabağ da "Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimiz için bu çiçeği alıyorum" sözleriyle, kendisine verilen çiçeği kabul etti.
BİRLİK VE BERABERLİK DİLEDİ
Bayraklı Müftüsü Osman Arslan da konuşmasında, "Bazı şeyler bir araya gelmemize vesile oluyor. İçinde bulunduğumuz ay sebebiyle iftarda buluştuk. Oruçlarımızı tuttuk. Cenabı Hak tutmuş olduğumuz oruçları kabul etsin. Sağlık sıhhat içinde, barış, birlik ve beraberlik içinde huzur içinde cenabı hak yaşamayı nasip etsin" dedi.

İZMİR (DHA)
FOTOĞRAF


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!