Bir Türk’ün evinde Meryem mucizesi

Güncelleme Tarihi:

Bir Türk’ün evinde Meryem mucizesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2010 00:00

Hataylı Altındağoğlu çiftinin Paris’in bir banliyösündeki evleri, son günlerde ziyaretçi akınına uğruyor. Bunun nedeni, çiftin evinde bulunan, “gözlerinden yağ damlatarak ağlayan” Bakire Meryem ikonası. Elde pamuk parçaları kapı önünde kuyruğa girenler, Meryem’in gözünden damlayan yağı, deva olmasını istedikleri yere sürüyorlar.

PARİS’in Garges-les-Gonesse banliyösünde yaşayan Hataylı Esat ve Sevim Altındağoğlu çiftinin evi son haftalarda bir türbe gibi ziyaretçi akınına uğruyor. 12 Şubat’tan beri her gün yaklaşık 50 kişinin buraya gelmesinin nedeni ise, Esat Altındağoğlu’nun “küçük bir mucize” dediği, “gözlerinden yağ damlatarak ağlayan” Bakire Meryem ikonası. Altındağoğlu çiftinin evlerine akın eden ziyaretçilerin kimi sadece ‘bu minik mucize’yi görmenin derdinde, kimiyse, dertlerine deva dilemek.

‘Çocuğu olmayan kadın doğurdu’

İnsanlar, ellerinde, Bakire Meryem’in gözlerinden damlayan yağları toplayabilmek için pamuk yumaklarıyla kuyrukta bekliyorlar. Uzun bekleyiş sonucu Altındağoğlu çiftinin evlerine girmeyi başaran ‘şanslı’ ziyaretçiler de, Bakire Meryem’in gözlerinden damlayan yağı alıp, deva diledikleri yerlere sürüyorlar. Almanya ve Belçika’dan da ziyaretçilerinin olduğunu söyleyen Sevim Altındağoğlu ise, bu mucizenin meyvesini anlatıyor: “Geçen ay bir kadın çocuğu olmadığından şikayetçiydi. Buradaki yağdan alıp karnına sürmüştü. İki gün önce telefon etti ve artık anne olabileceğini müjdeledi.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!