Bir marka olarak İvanka Trump

Güncelleme Tarihi:

Bir marka olarak İvanka Trump
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2016 15:00

Bir marka olarak İvanka Trump

Haberin Devamı

İstanbul, 10 Kasım (DHA) - Trump Organizasyonundaki görevi yanı sıra, kadınlar için de çalışmak isteyen Ivanka Trump, 2007 yılında piyasaya bir mücevher koleksiyonu sürerek, kendine mücevher alan kadınlar için "İvanka Trump" adıyla yeni bir marka yarattı.

Aradan birkaç yıl geçtikten sonra, moda dünyasında gördüğü boşluğu doldurarak iş hayatındaki kadınları hedef alan da bir marka yaratan Trump, iş hayatındaki kadınlar için şık, uygun derecede seksi ve elde edilebilir fiyatlı olan kreasyonunu gözler önüne serdi.

Kreasyonun tutmasından sonra, aksesuar, parfüm ve güneş gözlüğü gibi ürünleri de bünyesine katan İvanka Trump, daha sonra çalışan kadınların hayatını kolaylaştırmak adına websitesinde "stil, iş hayatı, ev hayatı, eğlence, bilge sözler, seyahat ve çalışan kadınlar" başlıkları altında önerilerde bulunarak hayata dair küçük ipuçları vermeye başladı.

Ivanka Trump'ın her bir başlık altında geliştirip piyasaya sürdüğü, ayakkabı, çanta, mücevher, ev aksesuarları ve günlek yaşamın parçası olabilecek daha birçok ürünü büyük ilgi görüyor.

(Fotoğraflı)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!