Bingöl’de 378 kilogram uyuşturucu ele geçti

Güncelleme Tarihi:

Bingöl’de 378 kilogram uyuşturucu ele geçti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2017 11:14

Bingöl’de 378 kilogram uyuşturucu ele geçti

Haberin Devamı

BİNGÖL,(DHA)- BİNGÖL İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen operasyonlarda 13 çuval içerisinde 378 kilogram toz esrar yakalandı.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Diyarbakır - Bingöl Karayolu Dağarkası mevkiinde düzenlenen operasyonla, 13 çuval içerisinde, piyasa değeri 3 milyon 780 bin lira olduğu değerlendirilen 378 kilogram toz esrar maddesi ele geçirildi. Konu hakkında Bingöl Valiliği tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi;
"Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca ilimiz genelinde sürdürülmekte olan uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti olaylarının deşifre edilmesi, şüpheli ve suç unsuru malzemelerin ele geçirilmesi amacıyla yapılan çalışmalarda; Diyarbakır-Bingöl karayolu Dağarkası yolu mevkiinde araç ile 2 şahsın esrar maddesi nakledileceğine dair istihbarı bilgi alınmıştır. Hâlihazırda ellerinde bulunan ve yakın bir zamanda piyasaya sürecekleri değerlendirilen uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesi ve şüphelilerin yakalanması maksadıyla 12 Temmuz 2017 tarihinde aracın muhtemel geçiş güzergâhlarında yapılan yol kontrol uygulamaları ve istihbari çalışmalar neticesinde yaklaşık piyasa değeri 3 milyon 780 bin lira olduğu değerlendirilen 13 çuval içerisinde 378 kg toz esrar maddesi ele geçirilmiştir. Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu madde kaçakçılığı ile mücadeleye aralıksız olarak devam edilmektedir."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!