Xbox Game Pass zamlı fiyatları 2023 belli oldu! Xbox Game Pass 1 yıllık (12 aylık) nasıl alınır ve yenilenir?

Güncelleme Tarihi:

Xbox Game Pass zamlı fiyatları 2023 belli oldu Xbox Game Pass 1 yıllık (12 aylık) nasıl alınır ve yenilenir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2023 09:45

Xbox Game Pass üyelik ücretleri Türkiye de dahil olmak üzere tüm dünyada zamlandı. İçerisinde yer alan yüzlere oyunu yalnızca 1 aylık abone olarak oynamaya imkan tanıyan Xbox Game Pass 6 Temmuz itibarıyla yeni fiyatlandırmaya giriyor. Microsoft tarafından sunulan bu hizmet tüm dünyada binlerce oyun sever tarafından kullanılır. Zamlı fiyatlar başlamadan önce “Xbox Game Pass 1 yıllık nasıl alınır?” sorusu gündemdeki yerini aldı. İşte Xbox Game Pass (PC) aboneliği uzatma yöntemi 2023!

Haberin Devamı

Microsoft tarafından verilen Xbox Game Pass üyelik hizmeti fiyatları önümüzdeki günlerde değişiyor. Binlerce oyunsever de zam gelmeden önce Xbox Game Pass 1 yıllık üyelik uzatma ile ilgili araştırmalara yöneldi. Şu anda konsolda ve bilgisayarda aylık yalnızca 29.99 TL’ye satılan Xbox Game Pass üyelik ücretleri  için 6 Temmuz’dan itibaren yeni fiyatlandırma uygulanacak. Peki, Xbox Game Pass zamlı fiyatları 2023 ne kadar oldu? İşte adım adım Xbox Game Pass uzatma yöntemi!

XBOX GAME PASS ZAMLI FİYATLARI 2023 BELLİ OLDU!

Microsoft, Xbox Game Pass fiyatlarını yükseltme kararı aldı. Türkiye’de ve globalde alınan karar 6 Temmuz’dan itibaren başlayacak. Yeni zamlar sonrası fiyatlandırma ise şu şekilde olacak; Xbox Game Pass Ultimate paketi, yüzde 168 oranında zamlanarak 44.99 TL‘den 120.99 TL‘ye çıkıyor. Game Pass Console fiyatı ise yüzde 166 seviyesinde artarak 29.99 TL‘den 79.99 TL‘ye yükseliyor. Game Pass’in PC paketinin zamlanıp zamlanmadığı ise bilinmiyor.

Haberin Devamı

XBOX GAME PASS ÜYELİĞİ 1 YILLIK (12 AYLIK) NASIL UZATILIR?

Xbox Game Pass üyeliğinizi 1 yıllık yapmak için şu adımları uygulayın;

-İlk olarak Xbox Game Pass abonelik sayfasına gidin.

- Karşınıza çıkan, Bilgisayar, Konsol ya da hem bilgisayar hem de konsolu kapsayan Ultimate paketlerinden birisini seçin.

-Daha sonra ise “İLERİ” tuşuna basarak devam edin.

-Daha sonra kredi kartı bilgilerimizi girerek “ABONE OL” butonuna tıklayın.

-Bu şekilde 1 ay geçerli Game Pass aboneliği alınmış oluyor. Microsoft bu işlemin en fazla 12 aya kadar sürdürülebilmesine izin veriyor.

-Doğrulama işlemi için her satın alım sonrasında sağ üst tarafta Kullanıcı Adı ve sonrasında Microsoft Hesabım seçeneğine tıklayarak doğrulayabilirsiniz.

Not: Eğer aboneliğinizi yenileyemiyorsanız ayarlar kısmına gidin ve abonelikler bölümünden Xbox Game Pass otomatik ödeme ayarını kaldırın.