VGM burs başvuruları ne zaman başlayacak? 2022/2023 VGM burs başvuru tarihi

Güncelleme Tarihi:

VGM burs başvuruları ne zaman başlayacak 2022/2023 VGM burs başvuru tarihi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2022 12:22

Vakıflar Genel Müdürlüğü yükseköğrenim burs başvuruları www.vgm.gov.tr adresi üzerinden alınacak. Burs imkanından faydalanacak olan öğrencilerin VGM üniversite burs başvuru formunu eksiksiz ve doğru bilgilerle doldurması gerekiyor. Geçmişteki başvuru şartları arasında ise kamu kurumlarından burs almama koşulu yer almıştı. İşte, 2022 VGM başvurularında son gelişmeler...

Haberin Devamı

VGM burs başvuruları bu yıl da öğrencilerin odağında yer alıyor. T.C kimlik numarası, doğum tarihi, anne baba adı ve kimlik seri no bilgileri ile alınacak 2022 yükseköğretim VGM burs başvuruları için geri sayım başladı. Henüz başvuru süreci başlamayan VGM için tarih bilgisi sorgulanıyor. Peki, VGM burs başvuruları ne zaman?

VGM BURS BAŞVURUSU NE ZAMAN YAPILACAK?

2022-2023 eğitim yılı VGM burs başvurusu tarihleri henüz netlik kazanmadı.

Geçtiğimiz yıl ise ortaöğrenim burs başvuruları 15 Ekim 2021 tarihinde; yükseköğrenim burs başvuruları ise 1 Kasım 2021'de başlamıştı.

Bu kapsamda bilgiler geldikçe haberimizde yer vereceğiz.

BURS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Vakıflar Genel Müdürlüğü Eğitim Yardımları için başvurular her sene Genel Müdürlük tarafından belirlenen tarihler arasında Genel Müdürlüğün web sitesi www.vgm.gov.tr üzerinden duyurulmakta ve yine www.vgm.gov.tr üzerinden başvuru formu doldurulmak suretiyle alınmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası: