TÜYAP Kitap Fuarı ne zaman bitiyor? İşte organizasyon bitiş tarihi

Güncelleme Tarihi:

TÜYAP Kitap Fuarı ne zaman bitiyor İşte organizasyon bitiş tarihi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2022 17:41

39. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 3 Aralık'ta kapılarını açtı. En son 2019'da düzenlenen fuarın bu yıl 39. kez açılmasının ardından kitapseverlerin de araştırmaları hız kazandı. Pek çok kişi fuarın kapılarını okurlara ne zaman kapatacağını öğrenmek istiyor. Peki, TÜYAP Kitap Fuarı ne zaman bitiyor?

Haberin Devamı

39. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı 3 Aralık'ta Tüyap İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenmeye başladı. Kitapseverlerin pek çok yayınevini bir arada bulma ve sevdikleri yazarlarla tanışma fırsatı bulacakları fuara, yurt içi ve yurt dışından bine yakın yayınevi ile sivil toplum kuruluşu katılım sağladı. İşte, TÜYAP Kitap Fuarı bitiş tarihi...

TÜYAP KİTAP FUARI NE ZAMAN KAPANACAK?

Tüm Fuarcılık Yapım AŞ (TÜYAP) tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle düzenlenen Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 3-11 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek.

TÜYAP ZİYARET SAATLERİ

Girişin öğrenci, öğretmen, çocuk, emekli ve engellilere ücretsiz olduğu fuar, hafta içi 10.00-19.00, hafta sonu 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Fuarla ilgili etkinlik listesi, imza günleri ve detaylı bilgilere http://istanbulkitapfuari.com/ adresinden erişilebilecek.

Haberin Devamı

FUARIN BU YILKİ MOTTOSU

Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, iki yıl pandemi arasından sonra kapılarını 39’uncu kez açıyor.

İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 3-11 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuarın mottosu ‘Kitap Şehre Dönüyor’.

Fuara yurtiçi ve yurtdışından birçok yayınevi katılacak, kültür etkinlikleri, imza günleri gerçekleştirilecek.

Haberle ilgili daha fazlası: