TUS ve STS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı! ÖSYM 2022-TUS ve STS Tıp Doktorluğu sınav yerleri açıklandı

Güncelleme Tarihi:

TUS ve STS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı ÖSYM 2022-TUS ve STS Tıp Doktorluğu sınav yerleri açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2022 19:46

TUS ve STS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı son dakika açıklama ile erişime açıldı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı'ndan gelen duyuruda 2022-TUS ve 2022-STS Tıp Doktorluğu ikinci dönem sınav yerlerinin açıklandığı bildirildi. Adaylar söz konusu sınav giriş belgelerini ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C kimlik numarası ve ÖSYM şifreleri ile alabilecekler. İşte, TUS ve STS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı ve sınavla ilgili ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı 2022-TUS (2. Dönem) ve Tıp Doktorluğu Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı 2022-STS Tıp Doktorluğu (2. Dönem) sınav yerleri için beklenen açıklama geldi. ÖSYM'den gelen açıklamada 4 Eylül'de yapılacak olan sınavların giriş belgelerini yayımlandığı bildirildi. Sınava girecekleri bina ve salonları adaylar TUS sınav giriş belgesi ile öğrenecekler. Sınava giriş belgesini (fotoğraf görünür bir şekilde) yanında bulundurmayan adaylar sınava alınmayacaktır.

TUS VE STS SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

4 Eylül’de yapılacak Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı 2022-TUS (2. Dönem) ve Tıp Doktorluğu Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı 2022-STS Tıp Doktorluğu (2. Dönem) adaylarının, sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlandı.

Haberin Devamı

Adaylar, sınava giriş belgelerini ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr  adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleriyle edinebilecek.

TUS ve STS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı ÖSYM 2022-TUS ve STS Tıp Doktorluğu sınav yerleri açıklandı

2022-TUS (2. Dönem) Temel Tıp Bilimleri Testi ve 2022-STS Tıp Doktorluğu (2. Dönem) birinci aşama sınavı için adaylar, saat 10.00’dan sonra, 2022-TUS (2. Dönem) Klinik Tıp Bilimleri Testi ve 2022-STS Tıp Doktorluğu (2. Dönem) ikinci aşama sınavı için ise saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacak.

SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI-TIKLAYINIZ

Adaylar internetten edinecekleri bu belgelerinin renkli ya da siyah-beyaz çıktılarını sınav günü yanlarında bulundurmak zorundadır. Belgenin ön ve arka yüzünde ÖSYM’nin belirlediği bilgiler dışında herhangi bir yazı, resim, işaret vb. bulunmamalıdır. Adayların sınava girecekleri binayı sınav gününden önce görmeleri yararlarına olacaktır. Adaylara Sınava Giriş Belgesi gönderilmeyecektir.

Haberle ilgili daha fazlası: