Trendyol Express hafta sonu çalışıyor mu? Hepsijet ve Trendyol Express Cumartesi ve Pazar günü dağıtım yapar mı?

Güncelleme Tarihi:

Trendyol Express hafta sonu çalışıyor mu Hepsijet ve Trendyol Express Cumartesi ve Pazar günü dağıtım yapar mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2023 14:15

Trendyol Express hafta sonu çalışıyor mu? sorusu her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonu da merak ediliyor. Trendyol Express ve Hepsijet cumartesi ve pazar günü çalışma saatleri ile gündemde yer alıyor. Hepsijet ve Trendyol Pazar günü dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu sorusu, sipariş durumlarını merak eden vatandaşların gündeminde yer alıyor. Her iki firmanın da kendisine özel olarak kurmuş olduğu ekibi aracılığıyla yaptığı dağıtım süreci, normal kargo firmalarına göre farklılık gösterebilmektedir. Peki, Hepsiburada ve Trendyol'un kargo firmaları olarak bilinen Hepsijet ve Trendyol Express Pazar günleri çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? İşte, o detaylar

Haberin Devamı

Hepsijet ve Trendyol Pazar günleri dağıtım yapabilme esnekliğine sahip kargo işletmeleridir. Doğrudan E-Ticaret platformuna bağlı oldukları için verilen kararlar neticesinde Pazar günleri de dağıtım yapabilmektedir. Ancak bunun için kampanya dönemi yoğunluğu gibi ekstrem durumlar olması gerekmektedir. 

HEPSİJET CUMARTESİ PAZAR GÜNÜ DAĞITIM YAPIYOR MU, ÇALIŞIYOR MU?

Hepsijet internet sitesinde yer alan bilgilere göre;

Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri Bugün Randevulu - Bugün Randevulu Sabah 9:00 ile 13:00 saatleri arasında, - Bugün Randevulu Öğlen 13:00 ile 18:00 saatleri arasında, - Bugün Randevulu Akşam 18:00 ile 23:00 saatleri arasında dağıtım yapılmaktadır. Ertesi Gün Randevulu Gönderinin teslimatı, ertesi gün; - Ertesi Gün Randevulu Sabah 9:00 ile 13:00 saatleri arasında, - Ertesi Gün Randevulu Öğlen 13:00 ile 18:00 saatleri arasında, - Ertesi Gün Randevulu Akşam 18:00 ile 23:00 saatleri arasında dağıtım yapılmaktadır

Haberin Devamı

Standart Plus Dağıtıma çıktığı gün adresinize uğrama yapılmaktadır.

Pazar günleri: Dağıtımı olan teslimat tipleri; - Bugün Randevulu Öğlen 13:00 ile 18:00 saatleri arasında, - Bugün Randevulu Akşam 18:00 ile 23:00 saatleri arasında, • Ertesi Gün Randevulu Öğlen 13:00 ile 18:00 saatleri arasında, • Ertesi Gün Randevulu Akşam 18:00 ile 23:00 saatleri arasında dağıtım yapılmaktadır.

TRENDYOL EXPRESS CUMARTESİ PAZAR GÜNÜ DAĞITIM YAPIYOR MU, ÇALIŞIYOR MU?

Trendyol Express'in internet sitesinde yer alan bilgilere göre "Haftaiçi ve Cumartesi günü 09:00 ila 18:00 arası teslimat yapılmaktadır."

Ancak bu durum kampanya yoğunluğuna göre değişiklik gösterebilmektedir.  Pazar günleri ve mesai saatleri dışında da dağıtım yapılabilmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası: