Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Lig'de iki ezeli rakip dev derbide karşı karşıya gelecek!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta Süper Ligde iki ezeli rakip dev derbide karşı karşıya gelecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2023 09:25

Fenerbahçe Galatasaray mücadelesinin günü ve saati merak ediliyor. Süper Lig’de zirve mücadelesi veren Fenerbahçe ve Galatasaray 18. haftada karşı karşıya geliyor. Dev derbide taraftarı önünde ezeli rakibi Galatasaray’ı mağlup etmek isteyen Fenerbahçe’de gözler yıldız oyuncu Dzeko’nun sağlık durumuna çevrildi. Fenerbahçe’den yapılan açıklamada Dzeko’nun sağ ayak arka adelesinde zorlanma olduğu ifade edildi. Dev derbiye yıldız oyuncunun yetiştirilmesi için tedaviye başlandı. Liderlik yarışını yakından ilgilendiren mücadele öncesinde erteleme maçları hafta içi oynanacak. Gözler ise Fenerbahçe Galatasaray derbisine çevrildi. Peki Fenerbahçe Galatasaray derbisi ne zaman, saat kaçta? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haberin Devamı

Süper Lig’de 40’ar puan toplayan Galatasaray ve Fenerbahçe derbide karşı karşıya geliyor. Ligin en fazla gol atan takımı olan Fenerbahçe, kalesini en fazla gole kapatan takım olan Galatasaray’ı konuk edecek. Okan Buruk ve öğrencileri, Tete, İcardi, Mertens, Zaha, Kerem Aktürkoğlu gibi yıldız oyuncularla etkili olmaya çalışacak. Fenerbahçe’de ise özellikle Szymanski ve Tadic’in performansı göz dolduruyor. Dzeko’nun ise sakatlık durumu sebebiyle futbol tutkunları derbide forma giyip giyemeyeceğini merak ediyor. Peki Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Dzeko Galatasaray derbisinde oynayacak mı? İşte, son dakika gelişmeleri…

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Süper Lig’de 18. hafta müsabakasında derbi heyecanı yaşanacak. Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda Galatasaray’ı konuk edecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçe-Galatasaray mücadelesinin hakemi henüz belli olmadı. Derbi mücadelesi 24 Aralık Pazar günü saat 19:00’da başlayacak.

Karşılaşma beIN SPORTS 1’den canlı olarak izleyiciyle buluşacak.

 DZEKO GALATASARAY DERBİSİNDE OYNAYACAK MI?

Fenerbahçe Spor Kulübü’nden yapılan resmi açıklamada “ Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularımızdan Edin Dzeko’nun antrenman sonrası yaşadığı ağrı şikayeti sonrası Ataşehir Hastanesi’nde MR görüntülenmesi gerçekleştirilmiştir.

Yapılan tetkikler neticesinde sağ ayak arka adalesinde zorlanma tespit edilen oyuncumuzun tedavi süreci başlatılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız. “ ifadeleri kullanıldı. Yıldız ismin derbiye yetişip yetişmeyeceği henüz bilinmiyor.