Steam Half-Life oyunu kısa süreliğine ücretsiz... Half-Life Steam’de kaç gün ücretsiz olacak, ne zamana kadar bedava?

Güncelleme Tarihi:

Steam Half-Life oyunu kısa süreliğine ücretsiz... Half-Life Steam’de kaç gün ücretsiz olacak, ne zamana kadar bedava
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2023 23:17

Steam, Half-Life oyununu ücretsiz olarak oyun tutkunlarına sundu. Oyunun 25. yıldönümünü kutlayan Valve, oyuna yeni bir güncelleme de getirerek popüler yapıma bir dizi geliştirme, ekleme ve düzeltme uyguladı. Grafik tarafında da birtakım düzeltmeler yer alırken gelişmiş aydınlatma ve Linux’ta net dokular için yazılım işleme seçenekleri de sunuldu. Peki, Half-Life Steam’de kaç gün ücretsiz olacak, ne zamana kadar bedava? İşte, o konu hakkında ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Half-Life Steam’de kaç gün ücretsiz olacak sorusu oyun meraklılarının gündeminde yer alıyor. Valve tarafından yapılan son duyuruya göre Half-Life, 20 Kasım’a kadar Steam üzerinden ücretsiz olarak indirilebilecek. Güncelleme ilk olarak geniş görüş alanı, doku yumuşatmayı devre dışı bırakma, “Overbright” desteği sağlayacak. Gelişmiş aydınlatma ve Linux’ta net dokular için yazılım işleme seçenekleri sunulacak.

HALF-LİFE KAÇ GÜN ÜCRETSİZ?

Valve tarafından yapılan son duyuruya göre Half-Life, 20 Kasım’a kadar Steam üzerinden ücretsiz olarak indirilebilecek. Öte yandan oyunun 25. yıldönümüne özel bir güncelleme sunan Valve; popüler yapıma bir dizi geliştirme, ekleme ve düzeltme uyguladı.

Güncelleme ilk olarak geniş görüş alanı, doku yumuşatmayı devre dışı bırakma, “Overbright” desteği sağlayacak. Gelişmiş aydınlatma ve Linux’ta net dokular için yazılım işleme seçenekleri de sunulacak.

Haberin Devamı

Güncellenmiş oyun deneyimine ek olarak Valve, Half-Life’ın yıllar içindeki gelişimine odaklanan yeni bir belgesel de yayınladı. Film, 90’lı yılların sonlarında kurulan Valve’ın imza attığı çalışmalarına değiniyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası: