Star Wars 7: Güç Uyanıyor fragman izle

Güncelleme Tarihi:

Star Wars 7: Güç Uyanıyor fragman izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2015 17:25

Star Wars, bilim kurgu filmlerinin atası kabul olarak edilir. Bu efsane serinin yeni filmi bu ay vizyona girecek. Filmin fragmanı yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ilgiyle karşılaştı. Star Wars 7: Güç Uyanıyor filminin vizyona gireceği tarih sinema severler tarafından merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

Yıldız Savaşları 7: Güç Uyanıyor orjinal adıyla Star Wars 7: The Force Awakens, 18 Aralık Çarşamba günü ülkemizde vizyona girecek. Bir çok sinema salonu Star Wars için biletleri ön satışa çıkardı bile. Dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan Star Wars'ın ülkemizde de oldukça fazla sayıda takipçisi olduğu biliniyor. İşte böyle efsanevi bir film serisinin 7. filmi yaklaşık 1 hafta sonra vizyona girecek. Filmin fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Gelen tepkilere bakacak olursak yeni film yine gişeleri alt üst edecekmiş gibi görünüyor.

Star Wars 7: Güç Uyanıyor filminin konusu, 25 Mayıs 1983 senesinde gösterime giren Star Wars 6: Return of the Jedi'de ki olayların yaklaşık 30 40 sene sonrasını ele alıyor.

STAR WARS 7: GÜÇ UYANIYOR FRAGMAN İZLE

Haberin Devamı

Star Wars 7: Güç Uyanıyor 1. Fragman (Türkçe Dublaj)

Star Wars 7: Güç Uyanıyor 2. Fragman (Türkçe Altyazı)

STAR WARS 7: GÜÇ UYANIYOR OYUNCU KADROSU

Filmin yönetmenliğini üstlenen isim J. J. Abrams. Oldukça zengin bir oyuncu kadrosuna sahip olan filmde Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Peter Mayhew ve Max von Sydow gibi isimler rol alıyor. Star Wars 7: Güç Uyanıyor'un senaristliğini Lawrence Kasdan, J.J. Abrams ve Michael Arndt yapıyor.