Karanlığın Elli Tonu "Grinin Elli Tonu: 2" filminin fragmanı yayınlandı. | FRAGMAN İZLE

Güncelleme Tarihi:

Karanlığın Elli Tonu Grinin Elli Tonu: 2 filminin fragmanı yayınlandı. | FRAGMAN İZLE
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2015 15:04

Karanlığın Elli Tonu filmi Şubat 2015'te vizyona giren Grinin Elli Tonu filminin devamı niteliğinde olacak. 2017 yılında yayınlanacak olan filmin oyuncuları ve yönetmeni belli oldu. İşte Karanlığın Elli Tonu filminin ilk fragmanı...

Haberin Devamı

 Bir çok sinema severin Grinin Elli Tonu 2 olarak bildiği ama asıl adı Karanlığın Elli Tonu olan filmin yönetmen ve oyuncuları belli oldu. 10 Şubat 2017'de vizyona girecek filmin ilk fragmanı yayınlandı. Grinin Elli Tonu filmi vizyona girdiği zaman bir çok ülke filmin yayınlanmasını yasaklamıştı. Karanlığın Elli Tonu filminin de böyle bir durumla karşı karşıya gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. İşte Karanlığın Elli Tonu filminin fragmanı ve oyuncu kadrosu...

KARANLIĞIN ELLİ TONU FRAGMAN

KARANLIĞIN ELLİ TONU FİLMİNİN YÖNETMENİ KİM OLACAK?

E L James imzalı fenomen roman serisinden sinemaya uyarlanan Grinin Elli Tonu'nun devam filmi için yönetmen aramaları sona erdi.

The Wrap sitesinin haberine göre ilk filmde yönetmen koltuğunda oturan Sam Taylor-Johnson'ın yerine 2. filmde, House of Cards ve Kusursuz Yabancı'dan tanıdığımız James Foley yönetmen olacak. 10 Şubat 2017'de vizyona girecek olan 2. film Grinin Elli Tonu 2: Karanlığın Elli Tonu'nun çalışmaları devam ederken devam filmlerinin arka arkaya çekileceği ve bu sayede diğer 2 film arasında büyük bir zaman aralığı olmayacağı da açıklandı. Grinin Elli Tonu filminin, Karanlığın Elli Tonu ve Özgürlüğün Elli Tonu adlı iki devam filmi, 1 yıl arayla vizyona girecek ve baş kahramanımız gizemli iş adamı Christian Grey'in hikayesini genişleterek işleyecek. Serinin başrolleri Jamie Dornan ve Dakota Johnson rolleri için kamera karşısına geri dönecek. Filmin kadrosunda Luke Grimes, Rita Ora, Marcia Gay Harden,Victor Rasuk ve Eloise Mumford gibi ünlü isimlerinde yer alacağı bilgisi kesinleşmek üzere.

Haberin Devamı

Serinin ilk filmi Grinin Elli Tonu açılış haftasında sadece Kuzey Amerika'da 85 milyon, toplamda ise 558 milyon gişe hasılatı elde etmişti. Film dünyada bu kadar iyi tepkiler alırken Malezya’da vizyona girmesi yasaklandı. Filmin yasaklanma sebebi olaraksa bir sinema filminden ziyade pornografik bir yapıma benzetilmesi.

Haberin Devamı

DAKOTA JOHNSON KİMDİR?

Dakota Mayi Johnson 4 Ekim 1989 tarihinde Austin'de dünyaya geldi. Aktör Don Johnson ve aktris Melanie Griffith'in kızıdır. Ayrıca Tippi Hedren'in torunudur.

Dakota Johnson gençlik yıllarında dansla yakından ilgilendi. 12 yaşında çocuk model olarak çekimlere katılmaya başladı. 1999 yılında Antonio Banderas'ın yönettiği Crazy in Alabama filminde annesi ile birlikte rol aldı. 2006 yılında Miss Golden Globe seçildi. 2009 yılında dünyaca ünlü giyim markası Mango için modellik yaptı.

Okul hayatını tamamladıktan sonra oyunculuk kariyeri başladı. 2010 yılında Facebook'un kuruluş serüveninin anlatıldığı Jesse Eisenberg ve Justin Timberlake'in başrolleri paylaştığı The Social Network filminde oynadı. Filmin sekiz dalda ödül almasının ardından Dakota Johnson oyunculuk kariyerinde hızlı bir yükseliş yaşadı. Ardından Beastly, Theo, For Ellen, Savage Innocent, Goats gibi birçok yapımda rol aldı.

Haberin Devamı

İlk televizyon deneyimini ise 2012 de başlayan Ben and Kate isimli dizide yaşadı. 2013 yılında dizi ilk sezonunu tamamladı. Bu dizi Johnson'ın ününü arttırmasına büyük katkı sağladı. Bunlar dışında Need for Speed ve William Shakespeare'in oyunu olan Cymbeline adlı filmde rol aldı.

Grinin Elli Tonu (2015) filmindeki Anastasia Steele rolü ile büyük ün kazandı.

GRİNİN ELLİ TONU FRAGMAN