SGK-SSK prim gün sayısı sorgulama | Hizmet dökümü sorgulama

Güncelleme Tarihi:

SGK-SSK prim gün sayısı sorgulama | Hizmet dökümü sorgulama
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 10:50

SGK-SSK prim gün sorgulama işlemini internet üzerinden takip edebilirsiniz.SGK hizmet dökümü sorgulama işlemlerinin tamamını online olarak yapabilirsiniz. SGK- SSK borç sorgulama işlemleri nasıl yapılır?

Haberin Devamı

SGK hizmet dökümü sorgulama işlemlerinin tamamını internet üzerinden yapabilirsiniz. SKK gün sorgulama ile sigortanıza ait prim gün sayısını online takip ediniz. E-devlet sistemi üzerinden SSK prim sorgulama ve hizmet dökümü alınabilmektedir. SSK sorgulaması ile;

-Şimdiye kadar ödenmiş SSK prim gün sayınızı,
-Primlerinizin kaç gün üzerinden yatırıldığını,
-Primlerin hangi rakamdan yattığını öğrenebilirsiniz.

SGK-SSK prim gün sayısı sorgulama | Hizmet dökümü sorgulama



SGK-SSK PRİM GÜN SAYISI SORGULAMA
SGK gün sorgulama yapmak için sgk.gov.tr veya e-devlet sistemine giriş yapmanız gerekmektedir. Gerekli kimlik bilgilerinizi ve T.C. numaranızı kullanarak www.sgk.gov.tr adresinden şifresiz olarak  SGK gün sorgulama işlemini yapabilirsiniz. 

Haberin Devamı

E-devlet sistemini kullanabilmeniz için e-devlet şifresine ihtiyacınız olacaktır. E-devlet şifresi için herhangi bir PTT şubesine müracaat edip alabilirsiniz. SSK gün sorgulama sayesinde şimdiye kadarki ödenmiş SSK prim gün sayınızı, primlerinizin kaç gün üzerinden ve hangi rakamdan yattığını öğrenebilirsiniz. Bu sayede emeklilik hesaplamalarınız için doğru bilgiler kullanmış olursunuz.

SGK – SSK HİZMET DÖKÜMÜ İÇİN TIKLA

E-DEVLET İLE SGK-SSK GÜN SORGULAMA NASIL YAPILIR?
-E-devlet üzerinden sigorta sorgulama işlemi için ilk olarak yazının sonunda verdiğimiz ilgili linke tıklayınız. 
-Açılan sayfada sizden kimlik doğrulama işlemi yapmanız istenecektir. 
-Kimlik doğrulama işleminizi TC kimlik numaranız ve şifreniz ile yaptıktan sonra sorgula butonuna tıklayarak sigorta dökümünüzü alabilirsiniz. 

Haberle ilgili daha fazlası: