MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?| MasterChef elemesinde kim gitti? Favori isim yarışmaya veda etti... İşte 16 Ekim (dün akşam) Masterchef elenen isim

Güncelleme Tarihi:

MASTERCHEFTE KİM ELENDİ| MasterChef elemesinde kim gitti Favori isim yarışmaya veda etti... İşte 16 Ekim (dün akşam) Masterchef elenen isim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2022 17:55

MasterChef'te dün akşam kim elendi sorusu şeflerin kararının ardından yanıt buldu. Yarışmanın iddialı isimlerinden olan iki isim eleme potasında yer almıştı. Yarışmaya veda eden isim şaşırttı... eleme potasında yer alan Görkem, Çağatay, Burak, Atike, Kıvanç ve Fatma Nur ilk turda mercimek ile yaratıcı yemek yapmak için mücadele verdi. Bu haftanın eleme adayı olan 3 isim ilk turda potadan çıkarken, eleme finaline Fatma Nur, Çağatay ve Atike kaldı. Heyecan dolu gecenin sonunda ise rakiplerinden daha az başarılı tabak yapan yarışmacı, MasterChef'ten elendi.

Haberin Devamı

MasterChef'te kim elendi? sorusu dün akşam yanıtını buldu. Büyük finale doğru adım adım ilerleyen MasterChef Türkiye'nin 16 Ekim tarihli son bölümünde eleme potasında yer alan Görkem, Çağatay, Burak, Atike, Kıvanç ve Fatma Nur ilk turda mercimek ile yaratıcı yemek yapmak için mücadele verdi. Bu haftanın eleme adayı olan 3 isim ilk turda potadan çıkarken, eleme finaline Fatma Nur, Çağatay ve Atike kaldı. Heyecan dolu gecenin sonunda ise rakiplerinden daha az başarılı tabak yapan yarışmacı, MasterChef'ten elendi. Hayallerine veda eden isim duygularına güçlükle hakim oldu. İşte, son bölümde MasterChef Türkiye'den elenen yarışmacı.

MasterChef'ten kimin elendiği yarışmanın 16 Ekim Pazar akşamı ekranlara gelen 103. bölümünde netlik kazandı. Tv8 ekranlarında izleyici ile buluşan MasterChef'in son bölümünde eleme heyecanı vardı. Eleme adayı olan altı yarışmacının iki aşamalı turda elenmemek için mücadele verdiği gecede, ilk etabın kazananları Kıvanç, Görkem ve Burak oldu. Mehmet Şef'in imza tabağı ördek sirit turunda ise gecenin sonuncusu olan Çağatay MasterChef Türkiye'den elendi. Yarışmaya veda eden Çağatay gözyaşlarına boğuldu.

Haberin Devamı

MASTERCHEF'TE İLK TURDA KİMLER ÇIKTI?

Eleme heyecanı ile kıran kırana yarışa sahne olan MasterChef'te potaya bu hafta Görkem, Çağatay, Burak, Atike, Kıvanç ve Fatma Nur  girmişti. 6 yarışmacı eleme gecesinin ilk turunda mercimek  ile  yaratıcı tabak hazırlamak için mücadele verdi. Bu turda şefler yarışmacılara tam 40 dakika süre verdi.

Eleme heyecanı ile kıran kırana yarışa sahne olan MasterChef'te potaya bu hafta Görkem, Çağatay, Burak, Atike, Kıvanç ve Fatma Nur  girmişti. 6 yarışmacı eleme gecesinin ilk turunda mercimek  ile  yaratıcı tabak hazırlamak için mücadele verdi. Bu turda şefler yarışmacılara tam 40 dakika süre verdi.

MasterChef Atike'nin gözüne ne oldu, neden sarılı? Potada yer alıyordu... Eleme gecesinde büyük talihsizlik!



MasterChef'te ödül oyunu geride kaldı... MasterChef ödül oyununu kimler kazandı?

4 çeşitlik mercimek turunun verildiği etabın sonunda en başarılı tabağı yaparak potadan çıkan isimler Burak, Görkem ve Kıvanç oldu. Diğer yarışmacılar ise bu kez kader turunu oynamak için siyah önlüklerini giyerek yeniden tezgah başına geçti. 

Haberin Devamı

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

Eleme turu final etabında Fatma Nur, Atike ve Çağatay Mehmet Şef'in özel tarifi olan ördek sirit yemeğini yapmak için mücadele verdi. Bu etapta yemeği hazırlamaları için yarışmacılara tam 55 dakika süre verildi.

Heyecanlı ve gergin geçen turun sonunda sürenin bitmesiyle birlikte yarışmacılar tabaklarını şeflere sundu. Tadım yapan şeflerin oy birliğine göre final etabından geçen ilk yarışmacı Fatma Nur seçildi. Gecenin sonunda ise MasterChef Türkiye 2022'ye veda eden yarışmacı Çağatay oldu.

MASTERCHEF 2022 ELEME ADAYLARI KİMLER OLMUŞTU?

Kırmızı ve mavi takımda 1 hafta boyunca oynanan 6 eleme adayları belirlenmişti. Haftanın eleme adayları Görkem, Çağatay, Burak, Atike, Kıvanç ve Fatma Nur seçilmişti.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI