ÖGG sonuç sorgulama ekranı: 99. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı! İşte 80 puan ve üzeri alan adayların istatistik bilgisi

Güncelleme Tarihi:

ÖGG sonuç sorgulama ekranı: 99. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı  İşte 80 puan ve üzeri alan adayların istatistik bilgisi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2022 20:36

ÖGG sonuç sorgulama ekranı için beklenen tarih geldi. Özel Güvenlik Sınavı (ÖGG) 99. Dönem sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı sınava giren adayların merakla takip ettiği konular arasında yer alıyordu. 27 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilen Özel Güvenlik 99. Temel Eğitim ve 75. Yenileme Eğitimi Sınavı ile ilgili Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, sınav sonucu ile 80-85, 86-90, 91-95 ve 96-100 puan alan adaylara ait istatistiki bilgiler yayımlandı. İşte, 99. Dönem Özel Güvenlik sonuç sorgulama ekranı ve ayrıntılar.

Haberin Devamı

ÖGG sınav sonuçları için son dakika açıklama geldi. Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı'ndan yapılan duyuruda, "Özel Güvenlik 99. Temel Eğitim ve 75. Yenileme Eğitimi Sınav Sonuç İstatistiği 27/08/2022 tarihinde yapılan Özel Güvenlik 99. Temel Eğitim ve 75. Yenileme Eğitimi Sınavına ait sınav sonucu ile 80-85, 86-90, 91-95 ve 96-100 puan alan adaylara ait istatistiki bilgiler aşağıdaki tabloda sunulmuştur." ifadeleri yer aldı. Sınav sonuçları https://www.egm.gov.tr/ internet adresinden sorgulanabilecek.

ÖGG SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

99. TEMEL EĞİTİM SINAVI SİLAH FARKI SINAV TÜRÜNDEN 80 VE ÜZERİ PUAN ALAN ADAY LİSTESİ TIKLAYINIZ

 99. TEMEL EĞİTİM SINAVINDAN SİLAHLI  SINAV TÜRÜNDEN 80 VE ÜZERİ PUAN ALAN ADAY LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

 99. TEMEL EĞİTİM SINAVINDAN SİLAHSIZ  SINAV TÜRÜNDEN 80 VE ÜZERİ PUAN ALAN ADAY LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı

 75. YENİLEME EĞİTİM SINAVINDAN SİLAHLI SINAV TÜRÜNDEN 80 VE ÜZERİ PUAN ALAN ADAY LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

 75. YENİLEME EĞİTİM SINAVINDAN SİLAHSIZ SINAV TÜRÜNDEN 80 VE ÜZERİ PUAN ALAN ADAY LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Yazılı sınav sorlarına veya yazılı sınav sonucuna itiraz eden adaylar Halk Bankası Şubelerine sınav adı ve kimlik bilgilerini bildirerek 50 TL ücret yatıracaklardır.

Adaylar, ilgili banka hesabına yazılı sınav sorularına ve/veya yazılı sınav sonucuna itiraz ücretini yatırdıktan sonra sınav itiraz ücreti dekontlarını İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüklerine teslim edecek ve ilgili personel adayların veri girişlerini ÖGNET’e yapacaktır.

Ücretini yatırmayan adayların itiraz dilekçeleri işleme alınmayacaktır.

Yapılan sınavla ilgili sınav soruları, cevap anahtarları, sınav sonucu, itiraz sonuçları ve sınavla ilgili talimatlar Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığının www.egm.gov.tr/ozelguvenlik web sitesinde ilan edilecektir.

Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığına dilekçe vb. şekilde yapılan müracaatlar ile ozelguvenlik@egm.gov.tr adresine yapılan itirazlar değerlendirilmeye alınmayacaktır. Bu durum sınav salonlarında gözetmenler tarafından adaylara duyurulacaktır.