Muradiye Belediyesi hangi partide? Van Muradiye Belediye Başkanı kimdir? 2019 Muradiye yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Muradiye Belediyesi hangi partide Van Muradiye Belediye Başkanı kimdir 2019 Muradiye yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2024 16:48

Muradiye Belediyesi hangi partide? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Muradiye yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Muradiye Belediyesi hangi partide? 2019 Muradiye yerel seçim sonuçları...

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Van Muradiye Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki,  Muradiye Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Muradiye yerel seçim sonuçları 2019

MURADİYE BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

11.08.2022 tarih ve 2022/392 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Van’ın Muradiye ilçesi Kaymakamlığı ve Belediye Başkan Vekilliği görevine Melih AYDOĞAN atanmıştır.

2019 YEREL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

MURADİYE BELEDİYE BAŞKANI KİM?

Belediye Başkan Vekili  Melih AYDOĞAN, 18 Mart tarihinde Osmaniye'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini çeşitli illerde tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünü kazandı. 2014 yılında bu bölümden mezun oldu. Şu anda Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalında yüksek lisansa devam etmektedir.
Çalışma hayatına Sosyal Güvenlik Kurumu'nda Denetmen Yardımcısı olarak başlayan Belediye Başkan Vekilimiz Melih AYDOĞAN, 17 Aralık 2016 tarihinde İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 25 Temmuz 2017'de Mersin Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.

Haberin Devamı

Kaymakam Refikliği stajını, Hatay'ın Samandağ ve Kars'ın Sarıkamış ilçelerinde; Mülkiye Teftiş Stajını, Ankara'da yaptı. Adana ili Karaisalı ilçesinde 8 ay süreyle Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. İçişleri Bakanlığı tarafından 8 ay süreyle gönderildiği İngiltere'de, University of Leicester'da dil eğitimi aldı ve Birleşik Krallık yönetim sistemleri üzerine incelemelerde bulundu. Bu süre içerisinde, Türkiye Cumhuriyeti Londra Başkonsolosluğu'nda dış temsilcilik stajını tamamladı.
Yurtdışı dönüşü, "Türkiye'de ve Avrupa Birliği'nde Engellilerin İstihdam Durumu ve İstihdam Politikalarına İlişkin Öneriler" konusu üzerine Kaymakamlık tezini vererek ardından İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen 105. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamladı.

Haberin Devamı

28.10.2019 - 05.09.2021 tarihleri arasında Kastamonu/Azdavay Kaymakamlığı, 06.09.2021 - 25.08.2022 tarihleri arasında Tunceli/Hozat Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.

Belediye Başkan Vekili AYDOĞAN, başarılı çalışmaları nedeniyle Karaisalı Kaymakam V. görevini yürütürken Adana Valisi Mahmut DEMİRTAŞ tarafından, Azdavay Kaymakamlığı görevini yürütürken Kastamonu Valisi Avni ÇAKIR tarafından ve Hozat Kaymakamlığı görevini yürütürken Tunceli Valisi Mehmet Ali ÖZKAN tarafından “Başarı Belgesi” ile Van Valisi Dr. Ozan BALCI tarafından ise “Üstün Başarı Belgesi” ile taltif edilmiştir. Ayrıca Belediye Başkan Vekilimiz, görev yaptığı Adana ili Karaisalı ilçesinde, Belediye Meclisinin oybirliği ile almış olduğu kararla “Fahri Hemşehri” unvanını almıştır.

Haberin Devamı

11.08.2022 tarih ve 2022/392 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Van’ın Muradiye ilçesi Kaymakamlığı ve Belediye Başkan Vekilliği görevine atanan Melih AYDOĞAN, evli olup iyi derece İngilizce bilmektedir.