Mecitözü Belediyesi hangi partide? Çorum Mecitözü Belediye Başkanı kimdir? 2019 Mecitözü yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Mecitözü Belediyesi hangi partide Çorum Mecitözü Belediye Başkanı kimdir 2019 Mecitözü yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2024 21:16

Mecitözü Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Mecitözü yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Çorum Mecitözü Belediyesi hangi partide? Mecitözü Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Çorum Mecitözü Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Mecitözü Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Mecitözü yerel seçim sonuçları 2019

MECİTÖZÜ BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Mecitözü için 3.197 oy kullanıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Başkan adayı Veli Aylar %50.93 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Mecitözü Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yönetiliyor.

MECİTÖZÜ BELEDİYE BAŞKANI VELİ AYLAR KİMDİR?

1967 yılında Mecitözü’nün Hıdırlık Mahallesinde doğdu. İlkokulu aynı mahalledeki İstiklal İlkokulunda, ortaokul ve liseyi Mecitözü’nde tamamladı. 1987 yılında Akdeniz Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2004 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilgiler Bölümünü bitirdi. 31 yıllık öğretmenlik hayatının 26 yılını çeşitli okullarda yöneticilik yaparak geçirdi. Mecitözü YİBO’da 12 yıl pansiyon yöneticiliği yaptı. Başarılı çalışmaları ile kız çocuklarının lise ve üniversite eğitimlerini takip ederek meslek sahibi olmalarına destek oldu.

Haberin Devamı

Evli ve 3 çocuk babası olan Veli AYLAR’ın eşi Mebruke AYLAR’da kendisi gibi ilkokul öğretmenliği yapıyor büyük oğlu Burak AYLAR Türk Silahlı Kuvvetlerinde Üsteğmen rütbesi ile görev yaparken, küçük oğlu Aykan AYLAR Ankara’da avukat olarak çalışıyor. Aylar ailesinin tek kızı İrem Aybüke AYLAR ise Bahçeşehir Kolejinde ortaokul bölümünde öğrenimine devam ediyor.